Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MoneTaliMonolisAmo kérdése:

Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány, aki tetszik nekem, nagyon, ő is sokat néz, nézett korábban, 1-2 éve, most is láttam párszor, a helyzet a következő, a lányról azt lehet tudni, hogy nagyon önmaga tud lenni, kevésbé félénk, és hát, külsőleg is nagyon tetszik. A személyisége, kevert, pontosan nemtudom elmondani milyen, látásból ismerjük egymást, oda tervezek menni hozzá, aztán megismerkedni vele. Talán lehet, hogy nagyszájú, és az is lehet, hogy kicsit olyan, mint a mai lányok, de én hiszek abban, hogy ha tetszek neki, csak egy kicsit is, akkor sikerül pozitív dolgot elérjek. Régen féltem, mindentől, félénk voltam, most már történtek dolgok, évek alatt sok fájdalom, veszteség, jó dolog. És úgy érzem, képes vagyok sok dologra, mire régebben nem. Mert nem adtam fel, éppen ezért gondolom azt, hogy őt is képes leszek megismerni, és megmutatni neki azt, amit átéltem, majd azt, hogy milyen értéke is van az életnek, ha egyszer észreveszi, boldog lesz. Azon kívül, nemhiszem, hogy olyan rossz személyisége lehet, aranyos lánynak tűnik, meg normálisnak is. :)
2019. dec. 22. 01:51
 1/4 Thispain ***** válasza:
92%
Kéz és lábtörést. Remélem sikerrel jársz.
2019. dec. 22. 02:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, minden tőlem telhetőt megteszek, kaptál zöld kezet, ha így szokták itt mondani :) Jóéjszakát neked :)
2019. dec. 22. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha aranyos lánynak tűnik, akkor ne félj, menj oda nyugodtan hozzá. Még ha el is utasít, intelligensen fogja azt tenni. :)

Ennyiből sajnos nem lehet megmondani, hogy tetszel-e neki, mindenképpen beszélgess vele!

2019. dec. 24. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 2. válaszoló, úgy lesz, köszönöm a válaszod. :)
2019. dec. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!