Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszhetek neki? (bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy pár hete váltottam csapatot (kajakozom) és az elején ugye még nem ismertem senkit. Edzés után egy fiú rögtön odajött hozzám és beszélgettünk. Sokat kérdezett, alapvetően a suliról beszéltünk. Na ez így ment pár alkalmi amikor az egyik haverja is jött velünk. Nagyon jóba lettem vele de csak barátként. Azota kérdezem hogy pl.:jottok e edzőtáborba és azt válaszolta hogy az a barátja nem jön ha nem nagy baj. Meg többször megjegyezte hogy várjam meg és ha esetleg nem várom mert sietek akkor mindig rám ír hogy gyorsan eltűntem.

De igazából az érdeklődésen, a féltékenységen és a figyelemakaráson kívül nem nagyon tudok semmit.

Ez lehet annak a jele hogy bejövök neki?

2019. ápr. 1. 18:19
 1/1 anonim válasza:
88%

Igen, elképzelhető. Bár ezt mindig nehéz megmondania úgy egy kívülállónak, hogy nem látta pontosan ezeket a szituációkat, amik arra a feltevésre adnak okot hogy bejössz neki.

De az elmondottak alapján eléggé úgy tűnik, hogy kedvel téged kedvel téged.:))

2019. ápr. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!