Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki megmondaná miért van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megmondaná miért van ez?

Figyelt kérdés
Fél éve van barátom és nagyon szeretjük egymást meg minden, panaszra okom nem lehet. Miért van az hogy random elkezdek sírni ha nem velem alszik? Eddig nem volt ilyen, persze hiányzott meg rossz volt, de most egyszerűen elkezdenek folyni a könnyeim és nem értem hogy ez mi mert egyáltalán nem vagyok sírós fajta, és ha nem vagyok hulla fáradt nem tudok aludni. Sajnos csak heti 2szer tudunk együtt aludni mert idén érettségizem, ennél fogva anyu nem viseli el többször a "tanulás meg pihenés" miatt. (Ebből idén nem fog engedni sokat vitáztunk ezen) Arrol nem beszélve hogy sajnos másfél-két órára lakik:( lehet elmúlik majd ez mert nem régóta van de egyszerűen nem értem miért van ez most.
2019. dec. 16. 01:26
 1/5 A kérdező kommentje:
19/L
2019. dec. 16. 01:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert szereted, és hiányzik. És láthatóan tőle azt a megértést is megkapod, amit otthon nem.
2019. dec. 16. 01:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy cuki dolog, nincs veled baj, törekedni kell a lehetőség megteremtésére :)
2019. dec. 16. 02:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából ez átment egy pánikrohamba (alig kapsz levegőt, nagyon kapkodod, úgy sírsz és nem tudod abbahagyni) és sajnos nem tudom pontosan miért, bár a családban sem túl rózsás a helyzet (van betegség ami lehet hogy véget is vet életnek), és most a suli is kikészít és lehet hogy igy mindenből elegem lett és így jött ki, mindenesetre megijedtem nagyon mert soha nem fordult elő ilyen. És a privát bíztató üzeneteket is köszönöm!❤️ Remélem hogy a téli szünet helyre rak.
2019. dec. 16. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne vedd túl komolyan a dolgokat!
2019. dec. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!