Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondaná mi olyan jó a csókolózásban a gyerekek részéről? :D
Úgy értem, hogy a tőlem egy évvel idősebbek már nyalják-falják egymást... Nem mintha irigy lennék...csak nem látom sok értelmét ennek... Nem hiszem, hogy ott olyan nagyon "dúl a love"...:D nektek erről mi a véleményetek? Mert igen, biztos jó lehet, és kipróbálnám ha lehetne :D, de a gondolat, hogy én csókolózok egy fiúval...ilyesztő és furcsa is egyben :D kort és nemet kérlek írjatok! :)
13/L
Hát igen, valószínűleg furcsa dolog ez...😃
Én szóltam a barátomnak előre, hogy váratlanul meg ne csókoljon mert én szerintem még ehhez is szerencsétlen vagyok xD
De egyszer erre is sort kell keríteni 😃
Szóval szerintem ha neked is lesz barátod, egy idő után úgyis megtörténik ez :3
Utána meg már elfogadod :D
És hidd el, a 12 évesek is simán lehetnek már őszintén szerelmesek, mondjuk ezeknek nagyrésze még csak gyerekszerelem 😃
13/l
#1 nem, nem irigykedek, csak ezeknek a "kapcsolatoknak" nem látom több értelmét egy kis kalandnál, na de én nem ítélek el senkit, csak kikérem a "nép" véleményét :D
#2,#3; köszönöm a válaszotokat, szerintem arra, hogy én "komolyabb" kapcsolatot létesítsek még egy darabig nem kerül sor :D :)
Az a jó benne, hogy nagyon jó érzés.
Attól még, mert te nem hiszed, dúlhat a love :D
Jajj, és nem történik semmi tragédia, ha váratlanul csókol meg a barátod. Engem is tök váratlanul ért. Először csókolóztunk mindketten. De nem volt rossz. Mondjuk nagyon bénáztunk, de na :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!