Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt meg az első csókotok? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 15:14
1/10 anonim válasza:
16 és a lány csodálatos volt, de nem igazán éreztem semmit azon kivül hogy jól megd..nám.
4/10 anonim válasza:
Fél éve kb. akkor 16 voltam. Borzasztó volt a srác olyan nyálasan csókolt, hogy a fél arcom olyan lett. Cigiszaga is volt ráadásul.. Azóta inkább kihagytam ezt az életemből ha volt is példa próbálkozásra az is borzasztó volt.
17/L
5/10 anonim válasza:
14 voltam. Hát kicsit meglepően, illetve olyan mit is csináljak most érzés volt :D De amúgy hamar bele lehet jönni. 18/F
6/10 LilPumpfan01 válasza:
18,jó volt sokkal jobb nekem mint a második😂
7/10 Eszter71 válasza:
14 voltam, kicsit váratlanul ért, persze a fiú rutinosabb volt. Nagyon szép emlék.
8/10 anonim válasza:
14 Éves voltam,inkább romantikusnak nevezném nem jónak.:)
9/10 anonim válasza:
16 éves voltam, a csaj elkapott, és úgy lesmárolt, hogy magömlés lett belőle a nadrágomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!