Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bizonytalan vagyok, miért?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan vagyok, miért? Többi lent.

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy megismerkedtem egy fiúval aki tetszik, és neki is tetszem. Elterveztük, hogy találkozunk, ez lenne az első találkozásunk és úgy érzem, hogy nem állok rá készen. Maga a kapcsolat egy új dolog számomra. Mielőtt még megismertem volna sokszor éreztem azt, hogy magányos vagyok és szeretnék már valakivel együtt lenni, de most hogy itt van rá a lehetőség (nagyjából...) már el vagyok bizonytalanodva és nagyon félek/izgulok. Viszont sokszor megváltozik a véleményem vagy a kedvem, nem tudom pontosan, talán mindkettő. Tehát akkor úgy érzem, hogy vele szeretnék lenni. Ez miért lehet? Mi van velem és az érzéseimmel?

2017. dec. 14. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Még nem állsz készen arra hogy találkozz vele vagy kételkedsz az érzéseidben
2017. dec. 14. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudod, aki soha egyetlen szelvényt sem vesz, azt holtbiztos, hogy sosem fog nyerni a lottón. Szerintem menj el és találkozzatok, a többi majd kiderül. Mit veszíthetsz? Nyersz egy tapasztalatot. Első randin nem muszáj összejönnöd vele, de így jobban megismeritek egymást. Ha ezek után mégis azt érzed, hogy nem szeretnél semmit tőle, bármikor ki lehet szállni.
2017. dec. 14. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szimplán félsz a találkozástól. Nyugodtan menj el.
2017. dec. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!