Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem tudok szakítan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Christin Chasor kérdése:

Mit tegyek? Nem tudok szakítani, szeretem, de mégsem vagyok boldog?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1,5 éve vagyunk már együtt. Egyszer szakítottunk pár hétre aztán újra összejöttünk. Nem vagyok vele boldog, de annyira szeretem, es ugy erzem nem talanek mas mast es mas fiuban nem tudnék megbizni és tudom hogy ő is szeret és nem akar nekem rosszat de úgy érzem teljesen leláncol és kiírt körülttem mindent amit szeretek de mégsem tudom hibáztatni halálosan függök tőle mégsem tudok szakítani mit tegyek?

2019. nov. 30. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele! Nincs mese! Ha nem vagy boldog, mi értelme maradnod?

Mondd meg neki, hogy nem vagy boldog, hiába szereted, nem tesz boldoggá! Ő mit érez? Vagy mit gondol? Attól, hogy magáhozláncol, az idő megy, boldogtalanul! Közben te is találhatsz mást, ahogy ő is! Társasmagány! Felesleges...

2019. nov. 30. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak a megszokás köt hozzá téged szerintem . Egyedül is sokkal jobban meg lehet lenni, mint egy olyan ember társaságában, mint a barátod. Adj magadnak egy esélyt, hogy valakivel boldog lehess. :) (mással, mert szemlátomást vele nem tudsz:S)

:):)

2019. nov. 30. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szakíts vele! A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy mindketten boldogok legyetek. Ha ez nincs meg, akkor nincs értelme együtt lenni. Ezzel csak az időt pazarolnátok. Jobb, ha inkább mindenki megy a saját útján, a saját boldogságát keresve.
2019. nov. 30. 20:03
 4/5 A kérdező kommentje:

úgy érzem nélküle csak még boldogtalanabb leszek

egyszerűen annyira hozzám nőtt hogy inkább választom az ő boldogságát az enyém helyett de mégis tudom hogy ezt nem szabad egyszerűen olyan gyengének érzem magam és nem értem miért történik ez velem

2019. nov. 30. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha az o boldogsaga fontosabb mint a tied, akkor tenyleg nagyon szereted. Szerintem ha ennyire erosek az erzelmeid fele, akkor ne szakits vele! Uljetek le beszelgetni, mondj el neki minden gondolatodat a kapcsolatotokrol, es ha kell, tartsatok egy par het szunetet....lehet a szunet kozben rajossz, hogy jobb egyedul vagy akar arra, hogy vele boldogabb vagy, mint egyedul.... en ezt csinalnam a helyedben
2019. nov. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!