Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon szeretem de szenvedek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de szenvedek és ez már nem jó. Mit tegyek? Félek szakitani

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, a nyár iszonyat jo volt, minden rendben volt és olyan boldog voltam mint sose. Aztán meg tört valami és azóta nem jó. Nem mindig jöttek össze a dolgok mert van amit a szüleim nem engedtek meg olyan lehetetlen dolgokat vár el tőlem amit nehéz teljesítenem és ezért sokat veszekedünk. Akart valamit hogy összejöjjön de nem fog és azt hiszi hogy hazudtam eddig benne de közben nem. Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem és kötődöm hozzá de bunko velem és taszít. Félek szakitani. Félek attól hogy megbánom és jobban fogok szenvedni. Plusz egy suliba is járunk és mindig látni fogom. Azt mondja azért ilyen mert ezt érdemlem. És nem tudom hogy miért, minden nap a hibákat keresem magamban hogy mi ilyen rossz és bármit teszek az rossz. Ha akarok vele találkozni akkor az ha nem akarok akkor meg az. Nem tudom mit tegyek. Valaki adjon ötletet kérlek.

18/L és 16 éves a fiú

2019. nov. 28. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Ez tini kategória amúgy, de szerintem itt az van a háttérben, hogy akarja az anált és te hitegeted, hogy lesz lesz, de közben tudod, hogy nem lesz és ettől félsz, amikor írod, hogy nem akarod bevallani az igazságot. Azt mit tud az a kisgyerek 16 évesen, hogy kell neked? Szakíts vele és kész, ha bunkó...
2019. nov. 28. 09:12
 2/5 anonim válasza:
100%

10 év múlva röhögve fogsz visszagondolni erre a történetre.

Tini kategória amúgy.

2019. nov. 28. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mukodik a kapcsolat, akkor nem erdemes vergodni benne. Ha te nem szakitasz, akkor o fog. Ha nem ertekel teged ugy ahogy vagy akkor ne foglalkozz vele. Egy szakitasbol sokat tanulsz es nem annyira nehez, mint ahogy elkepzeled :( :)
2019. nov. 28. 09:16
 4/5 anonim válasza:
100%
Hát ez így nagyon ködös, hogy miért haragudhatott meg rád. De ha a te szemszöged az igazság, akkor nem egy jó és téged szerető lovag az olyan, aki bunkó veled és folyton büntet, hibáztat meg megaláz. Nézd két lépés távolságból is meg, hogy vajon tényleg ő az, akit szeretsz vagy csak a szerelem hiányzik.
2019. nov. 28. 09:23
 5/5 gublug ***** válasza:
A 16 évesnek a 18 éves csak vagánykodni kell mások előtt.
2019. nov. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!