Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok fél éve van barátom de rendszeresen elöfordul hogy ismeretlenek leszólítanak utcán, buszon hogy nagyon szép vagyok és szeretnének megismerni, persze elmondom hogy van barátom és így nem akarok ismerkedni de mindig olyan rosszul esik mert volt bátorságuk hozzám jönni és baszus tökre sietem hogy nézek ki és mégis felkeltettem érdeklödésüket. Meg is lett a baj úgymond mert egy fiút nagyon megsajnáltam,visszautasítottam és mondta akkor csak legyünk barátok,de legalább ismerkedjünk egy picit. Szóval elkezdtem vele talizgatni titokban én tényleg csak barátkozni akartam de nagyon jól elbeszéltünk és kijöttünk. Azt hittem hogy megértette csak barátok illetve mindig kimagyarázta magát,mondjuk elkezdett öleléssel búcsúzni de aztán már fenekem is megfogta olyankor azt mondta véletlen de egyre többször kezdte el csinálni aztán már rendszer lett belöle söt markolgatni is elkezdte, késöbb már szájrapuszit is adott hogy ez pillangós csak baráti meg elöször sajnálja de annyira szép vagyok csak megtörtént, mostanra már ott vettem észre magam legutóbbi titkos talin hogy nyelves csókot adott nem akartam de nem tudtam nemet mondani és akkor már nagyon tetszett amikor csinálta. Szóval lehet naivság meg butaság volt hogy belementem ismerkedésbe de nem akartam vagy tudtam hogy ez lesz szóval szerintem nem megcsalás, föleg hogy barátom nem azt vette szülinapomra amit ígért az volt a kifogás hogy macskájának volt több száz ezres gyógyítás költsége, ezzel nagyon felhúzott hogy macska fontosabb neki mint én.2019. okt. 18. 07:04
11/11 anonim válasza:
Kizárt, hogy ezt a kérdést nőnemű írta ki. Kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!