Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Hát te sem vagy egy lángész. Megcsalás, rohadtul az. Nem is szereted te a barátod. Ezt a végén meg nem értem, te nem halsz bele ha nem kapod azt a szülinapodra tőle, amit akarsz, de a macska lehet beledöglik ha nem fizetik ki azt az orvosi költséget. Elég poén lenne, ha rákos lennél, és apád inkább ajándékot venne anyádnak, és nem fizetne, hogy meggyógyulhass. Kiröhögnélek :D
Remélem, hogy csak trollkodsz, bár tényleg találkoztam már ilyen emberrel.
Igen, az. És nem csak ez az egyetlen probléma itt.
De tegyük tisztába a dolgokat!
1. Az, hogy valakinek tetszel, vagy valaki bepróbálkozik, nem megcsalás, és nincs is ezzel semmi gond, főleg, hogy akaratodtól függetlenek az ilyen események.
2. Az, ha az ember BARÁTKOZIK valakivel, egyáltalán nem probléma. Egy párkapcsolat nem azt jelenti, hogy onnantól börtönben kell élned, és senki emberi lénnyel nem beszélhetsz.
3. Úgy belemenni egy barátkozásba, hogy tudod, hogy igazából össze akarna jönni veled... hááát... megcsalásnak nem megcsalás, de azért elég naivnak kell lenni ahhoz, hogy egy bepróbálkozás után elhidd, hogy tényleg valódi barátságot akar. De oké, a jóhiszeműség nem bűn. ;)
4. Az, hogy puszilgat, meg összevissza taperol, és te ezt hagyod, na, az már probléma. Azért eléggé butának kell lenni ahhoz, hogy erre valaki azt gondolja, hogy baráti dolog. Valahogy nem életszerű, hogy a barátaim fenekét markolásszam...
5. Valóban, nem tudhattad, hogy ez lesz. De le sem állítottad a folyamatot, amikor tök nyilvánvaló volt, hogy mi a szándéka. Én se vagyok a barátkozás ellen, de ha látom, hogy az illető kapcsolatra vagy szexre hajt, amikor van valakim, világosan a tudtára adom, hogy esélytelen. Ha ennek ellenére is próbálkozik, vagy netán tesz is olyasmiket, amiket nem kéne, abban a pillanatban szűnne meg minden ismerettség kettőnk között.
6. Tudod, mi a legnagyobb gáz? A titkolózás. Egy párkapcsolat alapja az őszinteség. Alapvető, hogy a szerelmem tud a barátaimról, vagy ha úgy alakul, akkor arról, hogy kivel barátkozok. Egy párkapcsolat alapja a bizalom. Ezzel a titkos találkák nagyon nem férnek össze.
És végül: még komolyan te érzed magad sértve? Fennakadsz azon, hogy nem költött rád a pasid százezreket, miközben mással markolásztatod a seggedet? Nem akarom leírni, hogy az ilyen "nőket" minek hívják...
Egy kicsit egyenesítsd ki a gerincedet, állj elé, és mondd ki a szakítást. És akkor legyél együtt a seggmarkolászós "barátoddal". Csak nehogy mellette is legyen más, akivel szintén barátilag taperoltatod magad.
Igen, megcsalás egyértelműen. Miért ne lenne az?
Az ajándékon hisztizes meg nagyon gyerekes. Hány éves a barátod? Van saját keresete? Nem feltétlenül rajta múlik szerintem, ha nem tud ajándékot venni neked.
5# vagyok, egyébként meg a macska valószínűleg családtag, jó, hogy fontosabb a gyógyítása, mint az ajándékod. Az utóbbit be lehet pótolni később is, de a gyógyszereket muszáj időben megkapnia.
Nagyon önző vagy és buta is, ha komolyan kérdezed, hogy megcsaltad -e.
Én lassan egy évtizede kapcsolatban élek. Ha valaki ismerkedni szeretne, udvariasan elmondom, hogy mi a szitu. Titokban talalkozgatni vele meg hagyni, hogy markolgasson is megcsalás valamilyen szinten már. A csók viszont egyértelműen. Lett volna döntési lehetőséged, nem azonnal rohantak le, hanem benne voltál mindenben.
Szerintem szakíts így a barátoddal. Semmi értelme együtt lennetek. 16 éves vagy, túl fogod élni. Valószínű ő is.
Nincs igazuk az előttem szólóknak, dehogyis megcsalás eseted!
Nem kapod meg a beígért értékű ajándékot rendkívüli, közbejött kiadás miatt, te megengeded másnak, hogy vele csókolózás közben markolássza feneked.
Ez nem megcsalás, ez egy tanulási folyamat.
Az első óra anyaga a prosti-iskolában.
Ezt a macskás dolgot jobb lett volna nem leírni. Bizony ez megcsalás. A legszomorúbb az, hogy szerinted azért nem megcsalás mert a barátod nem azt vette születésnapodra amire számítottál.
Szerintem mond el a barátodnak pontosan mi történt. Adj neki esélyt, hogy legyen egy barátnője aki szereti és nem az anyagiak a legfontosabbak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!