Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Voltam már randizni és voltak fiúk akik tetszettek nekem és akiknek én tetszettem, mégis àltalában ez a kettő nem egy személy volt. Nem tudom mennyire számít rossz szokásnak de ha nekem megtetszik valaki elég nehezen nyitok más felé, alapjáraton is de ilyenkor pedig csak még nehezebbé válik. Fiúk, ti mit gondolnának egy ilyen lányról? Gáz szerintetek ez vagy sem?2019. okt. 3. 15:11
2/4 anonim válasza:
Kincs a mai világban. Oké, persze nem ismerlek személyesen, de annyira bírom amikor 15 éves a csajnak volt 6 párkapcsolata, és kiírja hogy létrejött egy szerelmi háromszöge... fél hónap múlva meg hogy biszex.
+ több cigit nyom el, mint az 1944-ben visszavonuló 4. SS-páncélgránátos-hadosztály tagjai együttvéve...
Szóval emiatt ne aggódj. Inkább várj egy kapcsolattal, mintsem belerohanni egy kéretlenbe.
3/4 anonim válasza:
Ha mellé értelmes okos és csinos lány vagy, akkor nekem tetszene. Önmagában ettől nem leszel se jobb és se rosszabb mint más.
4/4 anonim válasza:
Nem gáz. Te ilyen vagy. Szeretik az ilyeneket a fiúk, csak rá kell egymásra találni. Ne légy visszahúzódó.
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!