Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre van a kiút?

Figyelt kérdés
Fél éve boldog párkapcsolatban vagyok,csak annyi a baj hogy a párom dolgozik és így keveset vagyunk együtt,úgyérzem eltávoldunk és semmit sem tehetek,másrészt neki előttem elég nagy társasági életet élt ezért is NAGYON sok lány igazitotta meg reggel a takaróját én ezt valahogy nem tudom elengedni,tudom hogy nem kéne zavarjon de nem tudok mit ellen tenni,nagyon szeretem és boldoggá tesz csak valahogy ezekkel minden nap meg kell birkózzak. A másik problémám az az hogy a volt baratom aki nagyon hiteltelen elhagyott minden előzmény nélkül, állandóan az iskola miatt a közelemben van,valamint az instagaromon bombáz az olyan zenékkel és idézetekkel amik a megbánást tárgyalják,hogy mennyire vissza szeretné csinálni. Nyilván nem szeretnék újra vele lenni de nagyon zavaró tényező. Nem tudom,hogy ebben a helyzetben mi lenne a megfelő lépés.. 17/L

2019. szept. 26. 00:34
 1/3 anonim ***** válasza:
31%

Miért nem korodbelivel kezdel, aki úgyszintén nem dolgozik, mint te? Kislány, majd ha elhagyod az iskolát, te is dolgozni fogsz, ami a világ legtermészetesebb dolga.

Baj, hogy dolgozik a párod? Úristen! Szerintem fogalmad sincs, hogy mennyire nagy butaságot írtál. Tudod, az a legszörnyűbb, hogy 17 évesen ezen a szinten vagy.

Vállalj diákmunkát, majd nem fogsz ilyen b.romságokon agyalni.

2019. szept. 26. 07:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A kiutat az m3as autopalyan talalod a masodik kijaratnal.
2019. szept. 27. 07:56
 3/3 anonim válasza:
Kislány minden kérdésedre a kérdésedben a válasz. Nem ír az ember ki ilyet ha nem gondolkozik a szakításon. A másik meg a szakításod oka nem is a sok munka lenne,hanem a tudat alattidban még mindig az exed akarod. Fiatal vagy,sajnos megmondom neked előre,hogy egyik se lesz a férjed. Én a helyedben eldönteném,hogy én mit akarok az életemtől hova akarok jutni és nem 17 évesen több pasin túl lenni hogy 25 éves korodra ki legyél égve. És ez nem rossz indulat. Hajrá, tanulj jövőre érettségi ;)
2019. szept. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!