Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azok a lányok akiknek van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akiknek van bátyja, nehezebb a párkeresés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok mind a fiúk mind a lányok véleményére.

Lányok, ti hogy vettétek észre: más fiúk nehezebben, visszafogottabban nyitottak felétek azért mert van idősebb fiú tesótok?

Vagy pont a bátyátok baráti körében tálaltatok párt magatoknak? Vagy egyéjszakás kaland volt-e tesótok barátjával?

Fiúk, ti hogyan viszonyultok egy olyan lányhoz, akinek van egy veletek egyidős vagy egy idősebb bátyja? Annyira nem mertek vele kikezdeni vagy ez végülis mindegy? Haverotok húga tabunak számít vagy volt rá példa, hogy ott találtatok partnert?

Én batyusos lány vagyok, ezért érdekel a ti meglátásotok is. Köszii :)

2019. szept. 14. 23:23
 1/2 anonim válasza:
Nem nehezebb, mivel nincs a homlokomra írva, hogy: "bátyám van, reszkessetek"
2019. szept. 15. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:
59%

Nekem inkább húgom mondta azt, hogy az ő barátnőivel soha nem kezdhetek.

Nem értek vele egyet mert szerintem nem így működik.

Ha érzelem van akkor miért ne.

2019. szept. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!