Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belemennétek barátság extrákkal kapcsolatba középkorú férfival?
Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 10:58
21/65 anonim válasza:
De jó, hogy ennyi álszent lány van, és az életben bele-belemennek. :-) Akinek megvan a véleménye a tinilányokat dugó középkorú férfiakról: Miért nem inkább a magukat középkorú férfiakkal dugató tinilány társaidról alkotsz véleményt? F 41
22/65 anonim válasza:
Utolsó:
1.) Itt válaszolt kb húsz lány. Szerintem van húsz lány a világon akik nem mennek bele. Akkor miért is álszentek?
2) egy tini-középkorú kapcsolatban ki a tapasztalatlan, könnyen manipulálható és ki a tapasztalt, tekintélybeli fölénnyel rendelkező? Nem, nincs meg a véleményem a társaimról :)
23/65 A kérdező kommentje:
Én a hitegetőket, és a trollokat nem bírom. Meg azt hogy mindenkinek fáj ha valaki őszinte. Sajnos sok lány inkább azt szeretné,ha még valaki becsapná. Nekem ez nem megy. Őszintén meg nem jön össze amit én szeretnék.
2019. nov. 24. 11:44
24/65 anonim válasza:
Tehát valszinűleg nős férfi vagy aki meg van sértődve hogy nem akar egy tini lány szexkapcsolatot vele, érdekes.
Igen hazudnod kell mert ki akarna egy ilyen kapcsolatot egy 45 éves nős férfival
25/65 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megértődve, nem vagyok 45, ráadásul nem hazudok senkinek. 😉
Találgatás...
2019. nov. 24. 14:41
26/65 anonim válasza:
baratsag extrakkal johet, de az idosebb pasi neee
inkabb engedd el
27/65 anonim válasza:
Nem. Középkorú férfival nem is tudom,belemennék-e kapcsolatba. Attól is függ, hány éves.
28/65 anonim válasza:
Tudd mit akarsz, tudd hogy ő mit akar, és hogy miről szólna, és szólhat esetleg később az egész, ha mindkettőtöknek megfelel akkor miért ne?
29/65 anonim válasza:
Hát, ez elég sok mindentől függ, 19 éves fejjel azt mondom, hogy találkoztam már olyan 30pár évessel, akivel a közös érdeklődési körünk miatt akár működhetne is, de ha 40 körülit jelent nálad a középkorú, akkor az már túl sok lenne.
30/65 anonim válasza:
Keresek barátságot extrákkal ;)
22 vagyok, elsősorban Budapest.
Írj ha benne lennél.
Szép napot! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!