Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az internetes kapcsolatokról?
Semmi gondom vele, de a távolság miatt sohasem jön össze...
Ha bele is vágsz egybe, ne éld bele magadat, mert nem biztos hogy összejön.
A hátránya pedig, hogy nem ismered az illető valódi énjét, életét...
Kockázatos, de szerintem azért megéri ismerkedni.
Bármilyennek kiadhatja magát, kockázatos és megbizhatatlan.
Tengernyi ember van a közeledben is.
Na és ha lenne évforduló vagy a gyereketek, barátotok megkérdezné, hogyan ismerkedtetek össze? Háát internetet vagy játékban.
Akárhogy is nézed ez nem jó, pár kalandos éjszakát megérnek az ilyenek.
Mivel visszahúzódó vagyok és élőbe nem sok emberi kapcsolatom volt, igy nekem is csak neten menne. Én mindenképp szeretném megnézni a lány profilját először, mert hát nekem fontos hogy ne egy magamutogató trendi fajta legyen.. Utána mehet élőbe :) De hát egyenlőre csak álmodik a nyomor mert senki sem fogad el és jön a tiltást.. Élőbe jobban megviselne ha ennyi bántást kapnék mint itt, de ez van.. :/
18f
Előnyei:
-Sokkal több emberrel tudsz találkozni, mint ha csak a környékedről válogatnál
-Könnyebb azonos érdeklődési körűeket találni
Hátrányai:
-Ha csak írásban beszéltek, másnak adhatja ki magát, de pl: videóhívásnál már sokkal nehezebb
-Lehetséges, hogy interneten jó az összhang, de élőbe nem
-Ha nagy a távolság ritkán tudtok találkozni
Szóval szerintem ez nem az ördögtől való, ahogy egyesek próbálják beállítani, a távkapcsolat tényleg nem a legjobb, de egy idő után össze tudtok költözni :)
Szerintem nem rosszak
Az interneten keresztűl könnyű ismerkedni és szerintem ott önmaga tud lenni az ember de veszélyes is lehet mert soha sem tudhatod hogy az a valaki akivel írsz igazi e vagy tényleg olyan e akinek mutatja magát meg hogy ő őszinte e
De vannak azért rendesek is meg olyanok akik azok akinek mutatják magukat...
Én is találkoztam már olyannal akit az internetről ismertem meg és nagyon jó volt de végül nem volt köztünk semmi... egyikkel lehetet volna meg nagyon is tetszet az a valaki csak én kicsit féltem találkozgatni vele és egy idő után talált mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!