Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal. De megbeszéltük hogy barátság extrákkal lesz köztünk. Ez működhet? Mert én többet érzek és ő azt mondta hogy szeret meg minden de hogy ő is lát rá esélyt csak még nem akar kapcsolatot velem. Mert hogy ő az utóbbi időbe csak kötödött. És nem akarja ezt újra. 17L2019. aug. 26. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ő mindenképp jól jár, lesz egy fix lyuk, amit tömögethet, kihasználhat, úgy hogy hagyod is magad. Ne menj bele. Ha arra nem képes, hogy együtt legyetek, akkor mégis mit vársz tőle?
2/6 anonim válasza:
Ti tudjátok. Szerintem idióta és fölösleges ötlet.
3/6 A kérdező kommentje:
Aztmondta hogy neki van érzelme es ha nem lenne nem igy csinalna a dolgokat..nem tudok kiigazidni rajta
2019. aug. 26. 20:39
4/6 anonim válasza:
Fordítva. Ha érezne valamit irántad, összejönne veled, nem használna ki. Tudja, hogy számodra fontos és könnyen rádumálhat bármire.
5/6 anonim válasza:
Nem értem, minek adtok a kérdezőnek tanácsot, amikor már eldöntötte, hogy belemegy a dologba. Falra hányt borsó az egész, csak azért írta ki a kérdést, mert legbelül tudja, hogy szarul fog járni, de egyébként, már döntött.
6/6 anonim válasza:
ha azt akarod hogy kihasználjon menj bele nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!