Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehetek távkapcsolatban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek távkapcsolatban romantikusabb? TOBBI LENT

Figyelt kérdés
Romantikusabb szeretnek lenni a barstnomhoz, hogy lehetseges ez tavkapcsolatban, mit csinaljak nekj hogy jobban az legyek?
2019. szept. 13. 06:15
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

A romantika, az romantika. Mindengy, hogy írod, mondod, vagy épp csinálod. Mondjuk próbáld meg minden egyes nap meghódítani, mintha most kezdenéd. Így akár egy évig is el tudtok kínlódni vele.

Működik messziről is, csak rengeteg energiát bele kell fektetni. Tudom, mert kipróbáltam. Úgy jellemezném, hogy kecsegtető eredmény nélküli hosszas időtöltés.

El lehet bohóckodni pár hónapig, de ha rám hallgatsz, keresel valakit, aki a ráfordított figyelmet, szeretetet, stb viszonozni is tudja. Máskülönben kidobott idő az egész

2019. szept. 13. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy erted hogy meghoditani pl?
2019. szept. 13. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez elég adott: írj kézzel írt leveleket neki, postán.
2019. szept. 13. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
O koszonom, az otletet van meg?
2019. szept. 13. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szívesen. Ha találkoztok egy hétvégén vagy akármikor, hagyj egy kis üzenetet pl a táskájában, a könyvei között (amit tudod, hogy használni fog a következő pár napban), nem kell nagy dologra gondolni akár csak egy "legyen szép napod:)", vagy valami kis rajz, ilyenek...nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl gondolj arra, hogy neked mi esne jól?

Én mikor távkapcsolatban voltam, akkor sok sok képet is küldtem a páromnak, amik szembejöttek velem az utcán/akárhol és ő jutott róla eszembe.

2019. szept. 13. 20:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt a sok dolgot, de tudom mi esne nekem jol pl egy kepet beledobnak a taskajaban amin mi vagyunk rajta? Van meg otleted, ha igen es leirnad akkor magyon megkoszonnem
2019. szept. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!