Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltja a barátnőm hogy cigizzek. Mit tegyek?
Ha szeretné hogy ne cigizz mert káros az szerintem tökre cuki, örülj már neki.. Nekem lenne ilyen barátnőm aki csak pár percig igy foglalkozik velem... :(
18F
Nemdohanyzokent eleg rossz egy hamutartoszaguval csokolozni es osszebujni. A hajad, a borod, a ruhad, a kezed budos cigiszagu, akkor is, ha csak reggel 8-kor gyujtottal ra es 10-kor talalkoztok. Hidd el, hogy budos, es ezen a titokban dohanyzas sem segit.
Tehat, ha meg akarod tartani ot, akkor szokj le.
Vagy szakits.
(ez a "stresszes idoszak miatt cigizek" csak indok keresese, pont ugyanolyan, mint az "azert vagyok alkoholista, mert stresszes vagyok" - egyik sem elfogadhato, csak ures kifogas.)
Előző válaszadó jól mondja, tedd le a cigit ha meg akarod tartani a barátnőd. De ha neked a cigi a fontosabb, akkor nyugodtan szakíts.
Én is megtiltottam barátnőmnek hogy bagózzon, minden formájában (ecigit is.)
Én nem cigizem, de nem vagyok ellene, szívja aki akarja. Ami a kérdést illeti, a barátnőd irányítani akar. Azért tilt el mindentől és mindenkitől, mert azt akarja hogy csak ő legyen a fejedben és szolgáld ki az igényeit. Nem számít te mit akarsz vagy mihez lenne kedved, az a lényeg hogy neki örömet okozz és elégedettséget.
Minden esetben, amikor ez nem történik meg vagy úgy látszik hogy kifejeznéd a saját igényeidet, jön a veszekedés és lecseszés, ahol téged állít be szívtelen baromnak, aki nem figyel rá, ezzel is bűntudatot keltve. Lehet valami nagyobb gond van a fejében, de semmiképp nem normális amit csinál. A szakítással fenyegetőzés is alap jel, hogy menekülj, nemhogy az eltiltogatás mindentől.
Úgy akarsz mellette maradni, hogy vagy semmit nem tehetsz, vagy dugiban kell csinálnod, folyton figyelve arra nehogy lebukj? Mindegy mit csinálsz, mert új problémát fog felhozni, amiben megint nem figyelsz rá és te vagy a szívtelen barom, tehát ez egy vesztes játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!