Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tesz ezt az apám?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ezt az apám? Megtíltja hogy találkozzak a baráyommal!

Figyelt kérdés

Én szeretem a barátom,kedves aranyos fiú,de édesapém mindig leszólja h seprűfejű, meg ijeneket mond hogy ő nem nekem való meg hogy csak szexre kellek neki(amúgy még nem feküdtem le vele 3,5hónapja vagyunk együtt) meg akármit csinál apu mindig ralál valamit hogy belekössön,sajnos!

próbáltam már apuval beszélni ,de mindig hevesen reagál!

tönkreteszi a kapcsolatom..

Lehet hogy csak félt ,de ez már egy kicsit túlzás szerintem

mit tegyek hogy egy kicsit megbékéljen és elfogadja a kapcsolatom?

2016. máj. 14. 12:15
 1/7 A kérdező kommentje:
helyesírásért bocsi! :)
2016. máj. 14. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Seprőfejű? Páwa?

Ha igen, akkor egy ilyen kis nyeszlett csajcsávót (ahogy én hívom az ilyeneket) én se akarnék a lányomnak, mert az ilyen stílus inkább vicc.

2016. máj. 14. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek fateroddal. Nagyon jól teszi, egy ilyen kis nyálfiú csak tönkretenne. Hidd el, ha eljutnátok odáig, hogy szex, akkor rá két napra már nem is látnád a srácot. ;)
2016. máj. 14. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert félt. :) Ne várd el,hogy azonnal elfogadja,hogy a kicsi lányának már nem ő lesz az első számú férfi. Csak beszélj vele sokat, és szervezz közös programokat,ahol megismerheti a fiúdat.
2016. máj. 14. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

de már az előző pasimmal is így viselkedett...és ő nem volt páva...

utolsó,lehet h igazad van:)

2016. máj. 14. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De a mostani egy nyomi páva, apukádnak csak igaza van, gondolj már bele...
2016. máj. 14. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:
:) lehet
2016. máj. 14. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!