Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és 40 éves férfi kapcsolat elitélendő?
Látom a szövegértelmezés nem nagyon megy.
Jajjajj... Magyarország jobban teljesít...
Rengeteg film foglalkozik a témával,ennél a kérdésnél találsz elég sok ilyen filmet
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
gondolom ha nem lenne rá igény nem csinálnának ilyen filmeket..
youtoben még szólnak is hozzá egyik másik filmhez fiatal lányok hogy mennyire tettszet nekik,akkor most velük baj van?
TELJESEN ELÍTÉLENDŐ, hogy egy felnőtt férfi egy gyermekkel akar párkapcsolatot!!
HA VALÓBAN ÉRDEKELNÉ AZT A 40 évest, annak a 16 éves kislánynak a jól felfogott ÉRDEKE, a lelki egészsége, ha ici-pici valódi szeretettel is lenne irányába és nem csupán testi kívánsággal, AKKOR NYILVÁNVALÓ, hogy NEM AKARNÁ MEGRONTANI, ELRONTANI, hanem várna MINIMUM MÉG 2 ÉVET, amíg 18 éves lesz a fiatal lány. Aki még akkor is túl fiatal, jelzem, egy 40 éveshez!!!
TOTÁL ELÍTÉLENDŐ AZ ILYEN EGOISTA BORZALMAS "FÉRFI", aki merészel ilyet!!
Magam részéről én több részre osztanám a dolgot...
A törvényi részét hagyjuk...nekem egy 16 éves lány kislány. Ergo,ha az én lányom lenne,és találkoznék a pasival,letépném a tökeit és a kezébe adnám... Kell lennie egy egészséges férfiben egy ún. morális gátnak,ami a vadul gondolkodó farkát rendreutasítja,ha egy kislánnyal találkozik.
Attól még nem NŐ egy kislány,hogy miniszoknyát hord,amiből kilóg a feneke,és vannak mellei...
Gyerek!
..és ezzel elmondtam mindent...
A kislány részéről nézve,én inkább azt gondolnám,nem a szex a fontos,hanem a kedvesség,a figyelem,esetleg valóban az ajándékok,és az ún. "dicsőség" ,hogy egy meglett férfit "szerzett" magának..
Szerintem ha még nem volt tapasztalata szexuális téren,akkor kifejezetten rosszat is tehet egy ilyen kapcsolat...hiszen egy ennyi idős férfi marhára sok mindent látott már,kialakult szexuális ízlése van,és pl nem biztos,hogy olyan dolgokkal kell a fiatalkori nemi életét kezdenie egy gyereklánynak,mint mondjuk az anális szex,csak mert a trógernek ez tetszik és ráveszi...
Degenerálódik a személyiség,az erkölcsi norma,és így tovább...a hosszú távú lelki sérülésekről nem beszélve!
A tapasztalt férfi kérdéséről,nos igen...egy 16 éves fiú nem lepedőakrobata,ez tény...de már bocsánat,egy 18,de egy 20 éves sem nagyon....akkor most lőjünk agyon mindenkit aki nem 46 éves??
Nyilván aki még nem látott nőt,csak fényképen,annak meg kell küzdenie a kezdeti kihívásokkal!
De éppen ezért jó egy 16 éves fiú egy 16 éves lánynak,hiszen annak a lánynak is meg kell tanulnia mi a jó a szexben,mármint saját magának. űKülönben hogy lesz majd később boldog házasélete,ha azt sem tudja majd mondani a férjének: bocs,ne ott,hanem kicsit arrébb?!
Egy férfinak biztos nagyon hízelgő,ha minél inkább fiatal a partnere,ezt nem tudom,nem vagyok férfi,de azért hasonló korú nőként azt gondolom, kicsit beteges egy ilyen vonzalom.... Annyi szép,és kevésbé szép,és ronda,no meg nagyon ronda (mivel a szépség relatív) nő szaladgál odakint,hogy biztos talál egy olyat,akinek a szelepére nincs 18as karika kitéve....
A realitás szintjére érve viszont azt kell mondjam,nem ez lesz az első és az utolsó ilyen szexuális kapcsolat a világtörténelemben....és itt nem az a fontos,hogy mi mitgondolunk,hanem "Julcsika" és "Géza" gondolatai az érdekesek,aki ebben benne vannak....nemdebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!