Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 éves lány és 40 éves férfi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány és 40 éves férfi kapcsolat elitélendő?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 17:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
62%

30.-nak.

Te észlény!!!

LEGÁLIS!

Ennyire ne legyél nettó idióta, hiszen már leírtam 1X.

2019. aug. 21. 12:26
 32/53 anonim ***** válasza:
69%

#23 Tudod kinek kéne az, hogy csak 18 éves lánnyal jöhessek össze, alatta nem!

23/F

2019. aug. 21. 17:03
 33/53 anonim ***** válasza:
12%

Először is a 28.as nem én vagyok, csak mert egyforma a százalékunk.

23. vagyok

#25 Már írtam neked privátba. Számos videó van róla, hangfelvételek, screenshotok, hogy ilyen képeket kér! Nem az számít, hogy küldenek-e neki, hanem hogy ráizgul kiskorú lányokra!

2019. aug. 21. 19:47
 34/53 anonim ***** válasza:
93%

#26 Amúgy a privátjaidból kiderült, hogy te vagy a szóban forgó 40 éves férfi, mivel ugyanabban a stílusban írtál és férfiként utaltál magadra.

El kell keserítselek, de nagon is rá lehet venni egy lányt, főleg egy kislányt, hogy ilyen képeket küldjön. Pár szép szó és már lent is a bugyi. Nem véletlenül a legkönnyűbb fajta préda az olyanok számára mint te. Nagyon úgy tűnik, hogy most jöttél le a falvédőről.

2019. aug. 21. 19:53
 35/53 A kérdező kommentje:

ma 19:53

"pár szép szó"

Na azért a lányok nem adják ilyen könnyen magukat.

2019. aug. 21. 20:57
 36/53 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező nettó idegbeteg, mint az a privát üzeneteiből kiderült. :D
2019. aug. 22. 09:04
 37/53 qkker1 ***** válasza:
75%

"Sajnos a jelentésgomnál nincs olyan ami egyből a rendőrségnek jelenti a kérdést."

Mi köze van ehhez a rendőrségnek?

A jelenleg érvényes törvények szerint 14 év felett azzal kufircol, akivel akar, ad abszurdum kilencven éves is répázhatja. Az más kérdés, hogy mennyire elfogadott társadalmilag /én lecsapnám az ürgét, ha a lányommal akarna kavarni/.

2019. aug. 22. 10:44
 38/53 qkker1 ***** válasza:
28%

"Miért nem lehet feltolni ezt a számot 18-ra, mint nyugaton?"

Levitték tizenkettőre, de csak tizennyolc alattival kufircolhat, mert túl sok volt a vemhes "rejtett erőforrás"!

2019. aug. 22. 10:49
 39/53 anonim ***** válasza:
33%

#9 Szeretnélek felvilágosítani arra, hogy 18 éves korig mindenki KISKORÚ. Fiatalkorúnak csak akkor számítasz, ha valami bűnt követtél el. És az is csak akkor, ha már betöltötted a 14-et. Ha meg mondjuk 13 évesen csináltál valamit, akkor pedig gyermekkorú vagy. Úgy tudom, ha 16 évesen házasodsz, akkor pedig már nagykorúnak számítasz, de ebben nem vagyok biztos.

Akik pedig azzal jönnek, hogy "Miért, jobb lenne, ha egy korabeli, tapasztalatlan, ecsetfejű hülyegyerekkel dugna?", azoktól kérdezném... MERT SZERINTETEK CSAK EZ A KÉT R***ADT OPCIÓ LÉTEZIK???? NEM! Nem kötelező összejönni sem egy 40 éves szerencsétlennel, sem egy 16 éves hülyegyerekkel és képzeljétek, dugni sem kötelező.

Annyira szánalmas már az ilyen fajta mentalitás, hogy az már nem igaz.

2019. aug. 22. 12:44
 40/53 anonim ***** válasza:
3%

Az aggszűzek vergődése inkább a szánalmas. Egy egészséges 15-16 éves szexuálisan aktív. Aki nem ott már bajok vannak általában.

2019. aug. 22. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!