Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak túlnyomó többségben fiatalabbaknak tettszem?
Többször előfordult már velem , hogy a 14-15 éves lányok nyomulnak rám ami kissé furcsa mivel 20 éves vagyok (bár nem annyinak nézek lehet ez is közrejátszik 17-nek szoktak tippelni) és nem szívesen kezdenék ki egy ennyi idős lánnyal.
Az egyik ilyen legkínosabb eset amikor a barátom húga (szintén 14 éves) eléggé feltűnően kezdett nyomulni folyton a közelembe volt sokszor ért hozzám mindig kereste a kontaktust. Ami önmagában nem lenne probléma mert aranyos lány de a jelenlegi korkülönbség túl nagy.
Nos a főbb kérdés az ilyen korú lányok miért akarnak ennyivel idősebb barátot maguknak mindenáron ? Gondolok én arra, hogy nekem már vannak azért igényeim és nem akarom kihasználni sem a másikat de ezt ők nem tudnák nekem megadni.
1. Mert vonzó számukra, hogy idősebb vagy, ez normális dolog.
2. Mint említetted, 17nek néznek, és az úgy rendben is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!