Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megyek valahova akkor majdnem mindenki, (nem csak a fiúk de ők vannak többségben) engem néz. (? )
Én négy lehetőséget látok:
1) Azért néznek, mert nagyon jól nézel ki. ^^
2) Egyáltalán nem néznek, csak azt hiszed. Egybénként nagyon jól nézel ki. ^^
3) Csak bambulnak az emberek, de nem téged pásztáznak, attól függetlenül nagyon jól nézel ki. ^^
4) Azért néznek, mert megváltoztál: lett szemüveged, de csak ennyi, semmi különleges ok. Bár nagyon jól nézel ki. ^^
Uh... lehet kicsit beakadt a lemezem, bocsi. :) Ne aggódj, nem hiszem, hogy csoportos megfigyelés alatt tartanak, hogy az idegeidre menjen. :D
Én is hasonló lehetőségeket látok:
1. Azért néznek, mert jól nézel ki :D
2. Azért néznek, mert ismerősnek találnak
3. Nem is néznek, csak azt hiszed
4. Azért néznek, mert eddig nem láttak téged, és újnak találnak. (ez a "csak néha láttam, soha nem beszéltünk, azt sem tudom mi a neve" fajta emberéknél van, akik csak látásból "ismernek" és feltűnt nekik a szemüveg, VAGY szemüveggel nem ismernek fel)
Vagy, mivel biztatásra vágysz, biztosítalak, nem azért néznek, mert ronda lennél :D Akkor nem néznének téged, mert zavarná a szemüket a látvány, hanem elfordulnának, szóval következtesd ki, mit gondolnak :DD (segítség: azért, mert nagyon jól nézel ki :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!