Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan miért csodálkoznak,...

Sokan miért csodálkoznak, hogy a fiatalabbaknak "több a pénze"?

Figyelt kérdés

Sokan csodálkoznak,hogy a fiatalabbak, Y-Z generációnak úgymond több a pénze.

Ennek nem azaz oka,hogy jobban gazdálkodnak a pénzzel,hanem az,hogy a munkaerőpiacon sokkal élelmesebbek.

A lojalitást nem adják ingyen a munkáltatóknak.Simán váltanak 2-3 évente munkahelyet.

Én még nem vagyok 30, de már volt már pár munkahelyem.Ami említésre érdemes, hogy egyre inkább fejlődtem, egyre több fizetést kértem, egyre magasabb minőségű munkakörnyezetem lett.

Volt,hogy próbaidő alatt rájöttem, hogy az a cég egy sz_r és gyorsan pályáztam máshova.

Amit a cégek többsége utál bennem, hogy nagyon hamar felfedezem egy vállalat működési hibáit,réseit és ennek hangot is adok kritikákkal.Nem vagyok bólogatós, behódolós "jóazúgy" típus.

Ennek köszönhetően, megengedhetek fiatalabb , erősebb autót, külföldi nyaralásokat és nem nullázza le a bankszámlámat, ha a legújabb 300 ezer forintos telefont kell megvennem.

2019. júl. 19. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Oké.
2019. júl. 19. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

A tőlünk idősebbekben még benne ragadtak az előző rendszer által kreált félelmek. Én is ezt csinálom egyébként amit leírtál (korai Y-generációs vagyok), én is felfedezem rögtön a működési hibákat és a nem működő rendszerek majdnem szinte rögtön-azonnal (így vagy úgy) ki is vetnek magukból. Egyáltalán nem bánom, hogy addig vándorolok mindig, amíg egyszer csak észre nem veszem, hogy hoppá, jól érzem magam, jó helyen vagyok :)

300 ezer forintos telefont egyébként sosem "kell" megvenni, ne ess át a ló túloldalára, nem szép azzal hivalkodni, hogy milyen jól keresel.

2019. júl. 19. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Látom megy a dicsekves.

Van új autóm budai házam lakasom budan albérletbe kiadva és 55ezres telefonnal is teljes értékű életet élek. :))

2019. júl. 19. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Oszt mégis itt kötsz ki egy kis önigazolásért, hátha megmondja néhány idegen a neten, hogy igen, te vagy a fasagyerek. Gáz ez, de majd kompenzálod a háromszázezres telefonoddal, attól ám leszel valaki :)
2019. júl. 19. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, csak így tovább fiacskám, ügyes vagy!(Ha lány vagy, akkor bocs)
2019. júl. 20. 01:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát azért eleg szegeny vagy en kb 18 eves koromra tartottam ott mint te, most 22 vagyok most hoztam ki az a8ast a szalonbol, 8 lakasom van. Ja es nem vagyok akkora proli hogy a telefonra azt hiszem hogy barmit is jelent
2019. júl. 20. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!