Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlreagálom?
"bevallotta, hogy amúgy tetszik neki a csaj és szép a szeme szép az arca stb stb.. Még hozzá is tette, hogy ha hamarabb megismeri nem kérte volna meg a kezem"
Azért érdekesek ezek a mai párkapcsolatok. Régebben egy ilyenért akkora maflás járt volna hogy a fejem leesik. :D
Most meg már természetes. Ilyet mondani -akár poénból is- annak akinek nem rég kérte meg a kezét primitív dürhőségre utal. Nem lesz ez hosszú kapcsolat ezt borítékolom.
Ó, látom megjelent az öntudat. Ha ilyen nagyon faca kapcsolatban élsz minek tetted fel ezt a bugyuta kérdést?
Lépj tovább és törődj bele abba ami történt.
Ennyi. Pfff....
Azért meg kell hogy védjem a kérdezőt.
Lehet poénkodni meg minden egy párkapcsolatban, de azért egy bizonyos határt húzzunk már meg. Ilyet biztos nem mondanék a barátnőmnek, főleg ha előtte kértem meg a kezét, mert ez az ilyen ha nincs ló jó a szamár is. Csak azért kértem meg a kezed mert nem találtam jobbat ez az azért így is lejöhet egy nőnek.
És nem mindenki egyforma, lehet ez másnak nem esne rosszul, neki igen.
Szóval ülj le a pároddal, és mondd meg neki, hogy ha lehet az ilyen fajta poénokat hanyagolja mert neked nem esik jól.
Viszont utána már ne kattogj ezen ha megbeszéltétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!