Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt vagy csak túlreagálom?
Mióta jártok, 1 hete? Csak ismered valamennyire, ha a "pasid". Tudnod kéne, hogy mindig ilyen paraszt stílusban beszél e mindenkivel, vagy csak neked járt ez a "megtiszteltetés".
Mellesleg ilyenkor, amikor csúnyán beszél veled, eszedbe sem jut esetleg megkérdezni tőle, hogy mi a gondja? Vagy rászólni, hogy állítson magán?
Vagy annyira örülsz, hogy van egy fiúd, hogy szólni sem mersz neki semmiért, nehogy véletlenül lecseréljen?
Hány évesek vagytok egyáltalán? 12 és 15?
Lehet, rossz passzban volt.
Ha nem először fordult elő hasonló, az téged is minősít.
Dubitus, #6-os. Gratulalok nektek ha ilyen paraszt a hozzáállásotok és sajnalom a partneretek ha van ezek után egyáltalán.
Nem bunkózni akarok!
Csak szerintem ha szeretek valakit akkor van bennem annyi gátlás, hogy nem rajta töltöm ki a sz@r hangulatom. Nagyon megértőek vagytok! Ugye azt is megértitek ha egy lánynak menszesz elött hangulat ingadozásai vannak!?
A párom ezt megérti. Én is észreveszem ha rossz napja van. De ilyen bunkó sose volt.
Elárulnád, mi a bunkóság válaszomban?
Elismerem, hogy a lányoknak vannak/lehetnek hangulatingadozásaik, ám ez az jelenti, hogy meg kell engednem azt, a fiúknak is lehessen.
A kérdés nem tartalmaz elég infót, ugyanis nem tér ki arra, hogy az idézett hangnem egyedi, vagy gyakran előforduló.
Ha egyedi, azzal a jelszóval: "lányoknak lehet hangulatingadozásaik, TEHÁT a fiúknak is!" túl kell lépni.
"a lányoknak/nőknek folyamatosak a hangulatingadozásaik, akkor is ha éppen nincs menzeszük."
Ha nincs mire fogni, akkor az sima hiszti.
.
Még egy gondolat: a kérdés NEM a lányok hangulatingadozásairól, hanem éppen a fiúéról szól, tehát a menzeszt badarság belekeverni!
Sajnálom ha félreérthető voltam.
Szerintem kiszürhető az irásomból, hogy szerintem ha két ember szereti egymast ez nem megengedhető. Persze, emberek vagyunk. De hamár kicsuszott egy ilyen min. egy bocsanatkérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!