Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik nekem?
A párom a hétvégén bejött felköszönteni engem és eléggé becsiccsentett és mondott valami olyat ami nem egyezett nekem
Felvittem aludni később csatlakoztam hozzá de mart a kíváncsiság ezért áznéztem a telefonját...
Olyan üzenet váltást találtam ahol az egyik fiú barátjának,Petinek írta hogy kíséri haza az állítólagos legjobb lány barátnőjét Bettit és Peti azt írta vissza hogy okosan
Na ezzel még az a gond hogy ez hajnali 3kor volt és nekem smsben azt írta hogy otthon van és nagyon szeret de közben csak 4 órakor ért haza
Azért hazudhatott mert sokszor ki vagyok akadva a kapcsolatukra? Mikor rá kérdeztem az volt a válasz hogy ő el akarta kerülni a cirkuszt mert tudja hogy nem szívlelem az ő kapcsolatukat
Egyébként ez az egész egy hónappal ezelőtt történt csak egy hete láttam az üzeneteket és azóta marja a lelkemet
Van okom aggódni illetve mérgesnek lenni? Bízhatok benne ezután is? Eddig végig bíztam benne de ez most nagyon megingott mert nem gondoltam volna hogy hazudna nekem főleg egy ilyen dologban és nem szeretnék átverve lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!