Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy tudom hogy hazudik?

Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagyunk több mint 2 éve. A kapcsolat első évében voltak problémák a cigi miatt. Nagyon nem szeretem ha cigizik. Azt mondja hogy nincs rá szokva stb. Ezer vita volt már emiatt hogy lebukott előttem. Már volt hogy a kapcsolat is majdnem ráment mert olyan is volt hogyha cigizik akkor szakítunk. De együtt maradtunk.. akkor úgy nézett ki hogy teljesen nem csinálja már. Majd az egyik közös haverunktól megtudtam hogy mégis csinálja. Mostani üzeneteket is mutatott nekem amiből egyértelműen látszik hogy csinálja. Nagyon nagyot csalódtam benne. A szemébe szeretném mondani a véleményem és szakítani ezek után vele. Mert nem volt őszinte. Nem mondhatom neki hogy kitől tudtam meg mert nem akarok rosszat annak az embernek. Meg olyasmi se jó hogy valaki mondta mert azt letagadja és még ő lesz felháborodva hogy másnak hiszek. Valami jó ötlet kellene. Segítsetek ebben hogy hogyan mondjam el neki hogy tudom ezt a titkát es vége.?
2018. márc. 1. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézz a szemébe,s mond meg neki hogy ne hazudjon,ha hazudik
2018. márc. 1. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyerekes vagy.

Ha szerinted családtál benne. Hagyd ott.

Nem az anyja vagy, ne mond meg neki hogy éljen.

Fogadd el, vagy lépj tovább.

Ha csak a hibát látod benne és ez zavar téged , nemtudod elfogadni őt úgy. Nem szereted úgy ahogy hiszed ....

2018. márc. 1. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Megérdemli, hogy szakíts vele. Sokan mondják, hogy nem birtoklod a párod stb. Ez egy részben igaz. Viszont nem azt mondod meg neki, hogy milyen legyen a haja, milyen tetkót csináltasson, vagy bármi, hanem, hogy ne rontsa az egészségét, megjelenését, ne rontsa az életminőségét ilyen dolgokkal. Ha ő ezt nem képes megfogadni már csak miattad is, akkor mehet.
2018. márc. 1. 15:08
 4/4 anonim válasza:

Hát először is nagyon jó "közös barát" lehet az illető. Másodszorra pedig érdemes tudni hogy egy kapcsolat sosem épülhet korlátozásra. Ha nem képes letenni érted annak biztos meg van az oka. De ugyan úgy nézhetnénk a másik szemszögből: miért akarod megmondani neki, hogy mit tegyen és mit ne? (természetesen bizonyos határokon belül értendő)

Szerintem ha ki tudtok egyezni abban, hogy esetleg ritkábban csak ne titokban csinálja, mert hogy téged nagyon irritál stb. már sokkal jobb annál mintha otthagyod egy ilyen miatt.

De ez a közös """barát""" téma nagyon kemény, mármint na, mindegy. Biztos jót akar neked/nektek ez a barát.

2018. márc. 3. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!