Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? (Nők/Férfiak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durkógyerek kérdése:

Ez normális? (Nők/Férfiak véleménye is érdekel) Ne gonoszkodjatok.

Figyelt kérdés
17 éves, keresztény férfi vagyok, és ha meglátok egy lányt, nem a domborulatait nézem, hanem mindig az arcát, és az alapján döntök el, hogy szerintem szép, vagy sem (senki ne értse félre, a szép nálam tiszta arcot jelent, tehát nem az anyajegyet az arcán). Ha visszanéz a lány egy kicsit mintha szánakozást látnék benne, mintha sajnálna. Férfi társaim, öcsém pedig hülyének néznek, hogy mi az, hogy nem a mellét, meg a popsiját csodálom, hanem az arcát, a haját...
2019. júl. 15. 13:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Hi! Köszönöm a válaszokat, gőzötök sem lehet, mennyit segített. Akik egyetértenek velem, az egy szuper jel, hogy vannak még férfiak. Hölgyeim, akiknek ez plusz pont... Örülök neki, de egy hosszúhajú, ősszakállú 17 evést ki vesz észre? 😄😄(Hozzá vagyok szokva a kritikához, és nem gond 😘)

UI: ha arcot nézek, akkor szemet, ha szemét, akkor belsőt.....(ezért más egy keresztény, mint egy nem az 🤩) tud ilyet is, meg olyat is(és nem, nem bizonygatok!) Csak vélemény!!

2019. júl. 19. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!