Normàlis hogy nem kötnek le altalànossàgban a filmek?
Engem se, pedig imádom őket.
De közben kell rajzolnom/olvasnom/tanulnom/gyikeznem:D/másik filmet néznem/ügyeket intéznem.
Engem se kötnek le. Nekem is muszáj valamit csinálnom közben, mert kitépkedem a hajamat. Internet telefonon, fidget spinner, rubik kocka, rajzolás, aktuális hobbi, ...
A sorozatok jobban csúsznak, de azokat sem tudom végig ülni, még a feliratosok is kell valami a kezembe, amivel matathatok. Pedig nem vagyok egy pörgős ember, nyugodt, türelmes és lusta vagyok.
A sorozatokat azért csípem amúgy jobban, mert ott van idő mindenre. Van időm rendesen megismerni, megszeretni a karaktereket, gondolkodni a sztorin, izgulni a folytatáson.
Ti hogy álltok a sorozatokkal? Azok nektek is jobban csúsznak?
Normális. Fel van pörögve a világ, ma már az emberek nem tudnak végigülni egy vontatottabb másfél-háromórás filmet. Ugyanaz, mint az olvasás.
Kicsit edzeni kell magad rá, de megéri. Ott van pl. a majdnem négyórás, nagyon lassú Jeanne Dielman, aminek a cselekménye kis túlzással annyi, hogy egy anya krumplit főz. A legjobb filmek közé tartozik, de ha nem tudod befogadni, akkor ezt az élményt nem fogod tudni átélni.
Én abnormális vagyok, közel 1500 filmet láttam és a feléről biztos tudok egyesével órákig mesélni.
Voltak filmek, amiknek a teljes szövegét fejből tudtam idézni.
Na, akkor itt a megfejtés, tessék:
Az utolsó válaszoló amikor elment mellettünk az utcán, magába szívta a bennünk lévő szeretetet a filmek iránt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!