Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durkógyerek kérdése:
Ez normális? (Nők/Férfiak véleménye is érdekel) Ne gonoszkodjatok.
Figyelt kérdés
17 éves, keresztény férfi vagyok, és ha meglátok egy lányt, nem a domborulatait nézem, hanem mindig az arcát, és az alapján döntök el, hogy szerintem szép, vagy sem (senki ne értse félre, a szép nálam tiszta arcot jelent, tehát nem az anyajegyet az arcán). Ha visszanéz a lány egy kicsit mintha szánakozást látnék benne, mintha sajnálna. Férfi társaim, öcsém pedig hülyének néznek, hogy mi az, hogy nem a mellét, meg a popsiját csodálom, hanem az arcát, a haját...2019. júl. 15. 13:36
11/21 anonim válasza:
Normális. Én is ankább az arcát nézem meg, persze a melle és a feneke is vonzó (kinek nem? :D). A szánakozást a lányoktól lehet csak félreérted, az öcséd meg a haverjaid rossz társaság.
12/21 anonim válasza:
Ez szerintem tök normális sőt becsülendő. Nekem pl plusszpont hogy nem csak az számít hogy mekkora a mellem és nem csak szexelni szeretnél.
Egy katolikus 16 éves lány.
13/21 A kérdező kommentje:
Jó én is észreveszem, csak nem elsődleges. Nem is mondta senki, hogy ördögtől való!!
2019. júl. 15. 16:36
14/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Sokunknak a tekintet az első, amit valakin megnézünk.
15/21 anonim válasza:
Ez alapján többre tartanálak az utcán, mint egy olyat, aki a fenekemet és a mellemet nézi meg elöször.
16/21 anonim válasza:
Örülök hogy még vannak ilyen fiúk.
17/21 anonim válasza:
Szerintem is normális. Ahogy előttem leírták, más az értékrended. De nincs ezzel baj, nekem még tetszik is.
(16/L)
(Én is keresztény lány vagyok, megértem)
18/21 anonim válasza:
Én minden vallásos dolog nèlkül ugyanígy vagyok ezzel. Először az arca, aztán beszélgetés és csak aztán a többi rész
19/21 anonim válasza:
Szerintem ez normális, a rendes srákok azt nézik :))
20/21 anonim válasza:
Aki az arcot és a tekintetet nézi, az az embert nézi, aki meg a mellet és a feneket, az meg a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!