Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszik rám?
Van egy fiú akinek én bejovok vagy tudom is en mit erez irantam.
Egyszer baratokkal leultunk iszogatni, aztan o is betoppant.
En kicsit tobbet ittam mint kellett volna, o is ivott de nem annyit.
Aztan eljatszotta h bevan ram sertodve meg ott duzzogott en meg mivel jocskan bevoltam keszulve mentem oda hogy mi a baj meg ne haragdujon mar es akkor mondta vagy 100szor h de az neki miert jo meg ilyenek en meg ott majdhogy nem konyorogtem hogy ne haragudjon mar ram de meg ott kerette magat jo sokaig. (Annyi volt h ott hagytam es nem vele voltam) aztan sokszor fogtam a kezet meg o jott oda hatulrol es atkarolta a derekem meg ilyenek.
Aztan masnap nekem nagyon egett a pofam ram irt hogy nem haragszik. Bocsanatot kertem mondta h semmi baj.
Tegnap viccbol elkezdtem mondani mindenfele rossz szandek nelkul hogy befuzok neki egy lanyt (aki nem jon be neki) es erre nem tudom en de besertodott es irta bnomnek h ne is probalkozzak nem bocsajt meg meg h ez csak azert van hogy en konnyitseg a lelkiismeretemen.
Vagy 20 fele valtozat van a fejemben hogy miert haragudhat de valoszinuleg meg azert az esteert (tisztaban vagyok vele hogy nem mentseg a pia arra hogy megpusziltam meg fogtam a kezet) de alapbol olyan ember vagyok hogy utalom ha haragudnak ram tehat ha pl. legjobb baratnon pukkadt volna be vagy mas attol is bocsanatot kertem volna (reszegen is) o meg pluszban ott kerette magat. Tehat en ertem hogy en sem vagyok ebben artatlan de mar kismillioszor bocsanatot kertem tole azt mondta nem baj nem haragszik. Akkor en megis honnan szuljem meg hogy megis?
Most szerintetek mi baja van? Mit csinaljak?
Nekem ugy nem jon be a srac (jol nez ki de nem jonnek vele ossze) es ezt o is pontosan tudja.
Lehet irasban kozvetlen vagyok (nem itt lakik, irasban beszeltunl tobbet) de mindenkivel az vagyok, es amikor o felreertheto dolgokat irt, tereltem a temat tehat nem is hihette azt h nekem bejon.
Par dolog kiesett baratnom nagyon ravolt kattanva h ossze hozzon vele (pedig mondtam h ne. Nekem nem jon be) nem tudom miket mondhatott neki amibol ezt gondolhatta.
O is volt mar igy mas lannyal reszegen, megsem hiszteriazott a lany. Sot. Joval tobb lannyal volt mar igy. Tehat nem ertem
Mit csinaljak?
Van egy fontos szabály, hogy a tetteknek és a szavaknak párhuzamban kell lenniük, nem ütniük egymást. Arra figyelj amit csinál (más ember eseténél is), ne csak arra amit mond, mert mondani bármit lehet.
Ismét annyi a helyzet, hogy miért foglalkozol még vele? Nem akarsz tőle semmit, felesleges ezen idegeskedni. Magadban kell rendet tenni, hogy ne érdekeljen random emberek véleménye, nem lesz semmivel se jobb hogy most elvileg "nem haragszik rád" vagy nincs besértődve. Ahogy akkor sincs semmi ha igen, mert lényegtelen mit csinál, nincs köze hozzád és nem szeretnél tőle semmit.
Tartom, hogy jól esik hogy tudod hogy többet érez irántad és ott van mögötted mint biztonságos háló, hogyha rosszul érzed magad akkor abból tudsz meríteni. Mikor úgy viselkedtél vele részegen, akkor is annyiról volt szó, hogy akkor éppen jól esett hogy valaki ölelget meg ott van veled, érezteti hogy érsz valamit, mert épp olyan kedvedben voltál, de amúgy ennyi. Ezt kéne helyre tenni és ez rajtad múlik.
Rendben, megpróbálom.
Köszönöm a választ!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!