Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen esetben néztek egy fiút?
Figyelt kérdés
Csak akkor ha be is jön nektek vagy lehet más oka is? Rendszeres és ismétlődő dologra gondolok, tehát ha heti átlag 2-3 alkalommal találkoztok a fiuval és minden alkalommal 1-2-3-szor nézitek pár másodpercig. De nem ismeritek egymást, soha nem beszéltetek.2019. júl. 13. 17:47
1/10 anonim 

válasza:

En csak akkor nezek ra egy fiura ha bele akarok rugni.
2/10 anonim 

válasza:

Azért mert vonzónak találom,akár várom h kezdeményezzen!De van olyan,h azért nézek egy fiút mert szonte mindig eggyütt megyünk egy buszon,és mindig mondom magamban,h na o megint itt van😅☺
4/10 anonim 

válasza:

Valami tetszik, vagy fura rajta.
De ha rendszeres, akkor tetszik.
5/10 anonim 

válasza:

Hát. Én ilyen kíváncsi elmerengő típus vagyok, szóval ha unatkozom, lehet, hogy jól megnézek valakit, és megpróbálom megjegyezni az arcvonásait. De a legtöbbször nyilván azt nézem meg aki tetszik.
6/10 anonim 

válasza:

Egyszer megnézek akárkit, még hosszabb ideig is akár, ha elbambultam. De többször csak azt, akit helyesnek tartok :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2019. júl. 13. 19:29
8/10 anonim 

válasza:

Én tegnap azért bámultam meg egy srácot, mert full úgy nézett ki, mint Hardin a Miutánból. Amúgy, igen, én is inkább akkor, ha tetszik az a srác.
9/10 A kérdező kommentje:
Vagy egy éve utazunk együtt reggelente, eleinte nem csinálta ezt. Az utóbbi időben vettem észre. Egyik pillanatban még a telefonját nyomkodja, aztán a szemem sarkából észre veszem, hogy bámul azokkal az igéző kék szemeivel. Én is odanézek, mélyen egymás szemébe nézünk egy pár másodpercig, közben úgy érzem, hogy totál belelát a gondolataimba, majd lassan elfordítja a tekintetét. Egy ideje gondolkodok rajta, hogy oda kéne menni hozzá. Szerintetek nagyon bugyuta lenne egy ilyesmi duma: “Szia! Szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek. Lenne kedved valamikor beszélgetni?” ?
2019. júl. 21. 14:50
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz!Hajrá,szurkolok!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!