Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú beszélget egy lánnyal, és ha a fiú eközben nem tud egyhelyben megállni, izeg-mozog, elképzelhető hogy ilyen esetben zavarban van?
Sziasztok!
Új munkahelyemen megismerkedtem egy fiúval,rájöttem hogy tetszik nekem.
Tudni illik róla hogy “nyanyuga” tipikus jófiúnak látszik,és a haverja is alátámasztotta a gondolatomat.
Szünetekbe általában együtt vagyunk páran,és szünet előtt pár perccel mindig jön hogy jövök e szünetre,ekkor keresek tèmàt,mert nem túl beszédes. És amikor beszélgetni kezdünk,topog, lépked,olyan mintha elindulna,de megfordul
tehát nem tud megmaradni egyhelybe.
Nincs tapasztalatom ilyen téren,egy valakivel ismerkedtem,de ő nyitott felém.
Tehát fiúknál ez mit jelent?
Annyira zavaros,egyrészt néha úgy érzem nyitna felém,másrészt nem veszem észre hogy tetszenék neki,nem keres a tekintetével,ahogy én teszem,legalább is nem vettem észre.
Csak ezt az egyet,amit már említettem.
Köszönöm a válaszokat!!:)
19/L
Vagy pisinie kell.
Vagy nyughatatlan, hiperaktív.
De tegyük fel, hogy izgult.
Inkább beszélgess még egyszer.
A gyakori szabályzata szerint : A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Definíció : tizebéves angolul. Azaz 13 múlt és még nincs 20.
Tehát a kettőnek veszed a metszetét, akkor rájöhetsz, kinek szól a Tini kategória. 16-20 közöttieknek. És ez egy nyílt végű intervallum.
Remélem segítettünk értelmezni a Tini szó jelentését.
Az általad írtakból úgy vélem, hogy bátortalan, ideges a Te (vagy másoknál is?) jelenlétedben. Valószínűleg tetszhetsz neki. Tartózkodj többet a közelében, kezdj vele beszélgetést, talán megnyugszik. A tipródása kimondottan idegességre, határozatlanságra vall.
F.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A tini kategóriáról annyi,hogy nem értek az oldalhoz,első kérdésem,és csak rápötyögtem valamire😂😂
Válaszolnék,mindennap beszélünk,jön hozzám,és mindig megfigyelhető nála ez a viselkedés. De arra is gondoltam hogy minnél hamarabb “menekülne” tőlem,azért nem tud egyhelybe megmaradni😂😂 viszont akkor miért keresné a tàrsasàgom,azzal,hogy mindennap jelez,mindjárt szünet ès menjek én is?! Annyira nem tudok kiigazodni rajta.
Nem hiperaktív,amikor a haverjával beszélget,megáll egyhelyen. Ezért tűnt fel nekem,hogy amikor beszélget velem nincs nyugta.
Sajnos kétértelmű,de remélem zavarban van vagy hasonló mert az már jelent valamit,és nem csak menekülne tőlem😁 elég dumás vagyok,néha túlzásba viszem,de remélem nem erről van szó😃
Bizonyosra veszem, hogy nem szabadulni akar tőled, hiszen alig várj az együttlétet, beszélgetést. Izgatott, ezért toporog. Idővel megnyugszik melletted.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!