Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket mi fog meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket mi fog meg egy lányban?

Figyelt kérdés

Külsőleg benneteket mi fog meg egy lányban, mit néztek meg először rajta?

Álszent hozzá szólások,hogy csak a belsőt nézitek nem kellenek, szerintem mindenkit képes megfogni egy külső, és az más hogy a belső fog megtartani:))

Emellett,milyen személyiségű lányok jönnek be?

16/L

2019. júl. 12. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Az első amit megnézek egy lányon az az arca. A nagy vakolat nem jön be, egy szolid, visszafogott smink még rendben van. De azt szeretem a legjobban, ha magát adja. Nem zavar némi túlsúly, az viszont nem tetszik, ha csontsovány.

A személyisége legyen kedves, lehessen vele beszélgetni bármiről, ha valamiben nem ért egyet azt rendesen közölje, ne hisztérikus módon. Örüljön annak amit kap.

2019. júl. 12. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Hogyha tudja használni a 4 körmös csapágy lehúzót
2019. júl. 12. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Huh... Nem tudom mennyien vannak ezen a véleményen, de a haj óriásit dob a külsőn...

Ha megyek is tömegközön az első dolog ami feltűnik egy lányban a haj, például az enhyén festett hosszú haj a halálom :D

17/F

2019. júl. 12. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Bocs! De a közepébe: natur szépség.

Nem egy korosztály vagyunk.

Mégis. Hosszú sötét barna haj, smink nélkül is szép arc. És igen, haladt a szemem lefelé. "Mindene meg volt".

Nőies. Nem csonti. De ehhez hozzá tartozik -a látványhoz-, hogy kedves volt. Sok szeretetet kaptam. Amikor első talin megláttam ...

Ujjatlan polo, short, szandi.

Végig néztem rajta és tudtam, a nap is miatta kel fel.

2019. júl. 12. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Először az arcát, a szemét, a száját. Ezek fontos dolgok szerintem, meg így a testét is, hogy duci vagy vékony stb... A segg meg a mell meg szerintem mindenkinél alap bár nem ez a döntő. :D
2019. júl. 13. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!