Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami?
Van egy fiú, akivel már 3 hete beszélgetek messengeren. Az egyetemen ismertem meg, én írtam rá egy vizsga miatt, de utána ő rögtön továbbvitte a beszélgetést. Sokat szokott bókolni nekem, igaz a külsőmet még sosem dicsérte, csak a belső tulajdonságaimat. Egyszer még azt is megkérdezte hogy milyen fiúk jönnek be nekem. Ezek alapján akár ki is jelenthetnénk hogy akar valamit, a bökkenő viszont az, hogy még sosem hívott el randizni. 3 hét alatt máe csak rájött hogy akar e valamit vagy sem. Nektek mi a véleményetek? Bizakodhatok vagy inkább felejtsem el? Ha bármi egyéb információra kíváncsiak vagytok kérdezzetek nyugodtan
19/L 20/F
3-as
Szerintem én adom neki a jeleket. Még a suliban sokat szemeztem vele, most a beszélgetésben pedig én is sokszor megdicsérem őt,érdeklődők felőle. Ezért is zavar hogy nem nagyon tesz további lépéseket
Van úgy, hogy egy fiú egy-egy lánynál egyszerűen nem képes továbblépni a következő lépésre, és csak tapossa a már rég kitaposott ösvényeket. Ilyenkor érdemes a lánynak lépni, persze nem kifejezetten egy randira hívni, hanem egy jó kifogással valahova, akár hozzátok vagy hozzá, ha nincs mit kitalálni.
Én is épp ismerkedtem egy lánnyal, de én 1 szót sem váltottam vele messengeren, mert ha beleszokok a kényelmes beszélgetésbe, ami a komfortzonamon belül esik, akkor valószínűleg nem is nagyon fogunk találkozni, mert minek?, így is tudunk beszélni...
Lehet, hogy azt hiszi leszarom őt, nem törődöm vele, nem is érdekel, de ha én is elkezdenek vele chateltetni, valójában azzal veszteném el az egyetlen esélyemet, hogy rávegyék magam a találkozásra. Nekem ez azért működik, mert introvertalt vagyok, talán picit antiszoc, de megtaláltam a módját annak, hogy fejlődjek és a komfortzonamat átlépjem.
Közben eszembe jutott egy vicces szöveg, aminek biztos örülni fog.
"Ám nincs kedved meghívni egy mekire?"
Ez eléggé kirívó, de lényegre törő és ha belegondolsz nem te hivod el őt, te csak egy gondolatot ébresztését benne és motivalod arra, amit amúgy is megszeretne tenni, csak nincs mersze.
Ha egy lány túl szép és elérhetetlennek tűnik, akkor sokszor ráhadjuk a dolgot.
A lány akivel én ismerkedem, elképesztően szép és már majdnemhogy modell alkat, ezért is nem értem, mi a khm.. akar tőlem, hisz nem vagyok egy annyira jóképű pasi.
Mondhatná akárki, hogy biztos a pénzed kell neki, de az az igazság, hogy ők sokkal jobb moduak mint én, szóval max ő hihetné, hogy csak a pénz okán kedvelem őt.
Telefonról írtam a kommentet, és amit elgepeltem azt talán kijavította a szovegjavito, de ha mégsem, akkor reménykedem attól független értelmezhető a gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!