Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ebből valami?
Megismertem egy srácot, aki nagyon megtetszett, de nem tudom, hogy hogyan léphetnék.
Egy táborban együtt voltunk pár napot, és furcsa volt, mert folyton változott, hogy hogyan viszonyult hozzám.
A bemutatkozásnál nyitott volt, odafigyelt rám, még hülyéskedtünk is kicsit, de aztán a nap további részében nem nagyon kereste a társaságom.
Aztán teljesen változó volt, néha csak úgy odajött és átkarolta a derekam, vagy megkérdezte, hogy van-e barátom, azt mondta, "csodaszép" vagyok, perverz poénokat lőtt, aztán néha simán csak elment mellettem, vagy inkább más lánnyal beszélgetett és rám sem nézett.
Én szeretném, ha lenne még esélyünk találkozni és rendesen megismerni egymást, de nem tudom, hogy hogyan léphetnék, mert félek tőle, hogy ő nem lenne vevő a közeledésemre.
Előre is köszi a segítséget!
Azt hittem, én írtam a kérdést. : D
Én is szinte teljesen ugyanazt éltem, amit te. Sajnos egyet kell hogy értsek az előttem válaszolókkal, próbáld meg elfelejteni. Én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!