Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ebből valami?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, aki nagyon megtetszett, de nem tudom, hogy hogyan léphetnék.

Egy táborban együtt voltunk pár napot, és furcsa volt, mert folyton változott, hogy hogyan viszonyult hozzám.

A bemutatkozásnál nyitott volt, odafigyelt rám, még hülyéskedtünk is kicsit, de aztán a nap további részében nem nagyon kereste a társaságom.

Aztán teljesen változó volt, néha csak úgy odajött és átkarolta a derekam, vagy megkérdezte, hogy van-e barátom, azt mondta, "csodaszép" vagyok, perverz poénokat lőtt, aztán néha simán csak elment mellettem, vagy inkább más lánnyal beszélgetett és rám sem nézett.

Én szeretném, ha lenne még esélyünk találkozni és rendesen megismerni egymást, de nem tudom, hogy hogyan léphetnék, mert félek tőle, hogy ő nem lenne vevő a közeledésemre.

Előre is köszi a segítséget!

2017. aug. 20. 16:19
 1/4 DollarDog ***** válasza:
Nem akarlak elkeserítteni, de a srác csak ki akar használni! Alig ismer és átkarol,meg csak úgy bókol neked? Legalább annyit hogy "helloszia Pöti vagyok beszéjünk mán aranbogaram", érted!
2017. aug. 20. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ő a "mindegy, csak csaj legyen" kategória :/ Ha bejön egy lány és szeretnék tőle valami komolyabbat, vagy meg akarom ismerni akkor nem megyek el mellette hogy más csajokkal beszélgessek. Vannak ilyen személyiségű pasik akik minden nőneműnek bókolnak meg lövik a perverz poénokat, akkor is ha amúgy semmit nem akarnak a lánytól. Az egyik legjobb haverom is ilyen, tudja hogy van párom, meg amúgy se lenne semmi közöttünk, de mégis állandóak az ilyen beszólások meg ölelgetések. Meg persze minden lánnyal ilyen. Egyszerűen igényli a női figyelmet, amivel nincsen baj igazából, csak fel kell ismerni az ilyet.
2017. aug. 20. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbàntani de szerintem komolyat ne várj tőle.. Max lefeküdne veled és ennyi.
2017. aug. 20. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt hittem, én írtam a kérdést. : D

Én is szinte teljesen ugyanazt éltem, amit te. Sajnos egyet kell hogy értsek az előttem válaszolókkal, próbáld meg elfelejteni. Én is ezt tettem.

2017. aug. 20. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!