Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány a hosszú haj a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány a hosszú haj a lányok többségénél?

Figyelt kérdés

Olvastam már hasonló kérdéseket, de azok nem mostaniak, szóval gondoltam érdemes újra feltenni.

Nem tervezek változtatni a külsőmön azért, hogy másnak adjam ki magam, és hogy a többségnek tetsszek, én ez vagyok, oszt kész :D de persze azért kíváncsi is vagyok.

Vállig erő, erősen hullámos (de azért a göndörtől messze álló) hajam van, néha hordom kiengedve, de a meleg miatt, meg itthon stb. szinte csak copfban hordom. Állítólag illik az arcomhoz.

Igen, tudom, az összkép a lényeg, ami a legtöbbek szerint megvan. De hajlamos mindenki fölösleges és téves előítéletekkel előállni, ha csak meglátnak pár dolgot az emberen.

Bár a gyakorin ilyenek általában nincsenek, de nem a mai borzalmas divathajakat imádó lányok véleménye érdekelne.

2019. júl. 9. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem számít a fiúk haja, stílus szempontjából. Ha jól ápolt és passzol az arcához, akkor bejön.

Ha igénytelen, zsíros akkor mindegy, hogy néz ki és milyen hosszú, undorítónak tartom. És ha 'lenyalt' az minden esetben taszító.

Egyébként a hosszú hajnak meg van az a hatalmas pozitívuma, hogyha éppen unatkozok, akkor remek frizurákat tudok csinálni. (Belegondolni is szórakoztató mondjuk egy elf íjász ihletésű csodába, vagy valami vikingesebb is izgalmas lehet!)

2019. júl. 9. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
tudsz mutatni valami képet (nem feltétlenül magadról) hogy nagyjából milyen a stílusa, jellege?
2019. júl. 9. 21:54
 13/17 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon bejönnek a hosszú hajú fiúk, bár nem mindenkinek áll jól.
2019. júl. 9. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha ápolt akkor lehet jól nézel ki.
2019. júl. 9. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Bejöhetnek. Sőt láttam már raszta hajat is ami "bejön" de őszintén nem minden fajta. Ha esetleg küldenél képet a hajtípusról...
2019. júl. 10. 02:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, bár én csak személyes vélemény alapján mondom, hogy nekem nagyon vonzó a hosszú haj :)
2019. júl. 10. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön...<3
2019. júl. 11. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!