Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne szúrjam el újra? (hosszú elnézést)
Van ez a csaj,általános óta,hát nem mondom,hogy öri barik vagyunk,de nem vagyunk rosszban.
Ő pont olyan fajta,hogy kimutatja ha valakit aranyosnak talál,de a végső szót meg túl makacs ő kimondani :) És addig-addig nyúzza az illetőt míg ő nem lép. Szóval elvoltunk,nagyon nagyon jól kijövünk,pedig én nehéz személyiség vagyok.
Pár emberkének kikértem a véleményét,hogy azok alapján amiket mondott meg csinált,tetszhetek-e neki,azt mondták simán,akár még a crush-a is lehetek lol. Merthogy ezek nem olyan jelek/dolgok voltak,amik úgy általánosságban megtalálhatóak a neten :D
De hát,mindketten mindig elfoglaltak voltunk,tanulás,edzés..így sose jött össze,hogy elmenjünk valahova. Csak ilyen közös összejárásokon taliztunk. Na hát akkor majd nyáron ugye..gondoltam én. Összejött egy gyerekkel,akit amúgy nem is szeretett,nem is tetszett neki,csak már szánalomból adott neki egy esélyt annyit próbálkozott,volt rá ideje mert 1 iskolában voltak. 1 és fél évbe telt mire megunta,pont pár napja. Ez idő alatt is történtek dolgok,írásban,mintha nem is ő lett volna. Sokkal távolságtartóbb lett és még az ajándékok amiket szülinapjára vettem,azok se nagyon érdekelték..Hát egye fene,odaadtam másnak aki jobban megérdemelte,nem csak egy rocker csajt ismerek :)
Szóval ja,az hogy ilyen megalázóan viselkedett velem írásban,mély nyomott hagyott és haragszok is rá,viszont élőben ugyanolyan volt,sőt,talán még rámanősebb és még agresszívabban is b***sztatott(és az nem volt befolyásoló tényező,hogy esetleg ott volt a fiúja is) 1 perc nyugtom nem volt ha voltunk valahol a többiekkel,még seggen csapást is kaptam :D
De a lényeg,hogy ja,nem akarom még egyszer elveszíteni. Az irántam való lelkesedése miatt nagyon megszerettem és a külső is perfect,belső is,minden,csak ezt képtelen voltam kimutatni,fingja sincs róla. Vele akartam lenni és a jövőben is csak őt tudom elképzelni mint legeslegjobb pár,már így is sok évet elpazaroltam,nem akarok többet. Tudom,hogy szakítás után kell mindenkinek idő,nem is azt akarom,hogy jáájj egyből jöjjünk össze,egyáltalán nem. Csak hogy éreztetni vele hogy jobban bírom mint gondolja. Hogy kerüljünk közelebb,tartsuk a kapcsolatot mint két barát stb.
Az a fura,most,hogy így szétmentek,újra felkavarogtak bennem a dolgok..pedig már szinte teljesen lezártam magamban ezt az ügyet nála és elvoltam..Most meg megint az van,hogy úgy kelek fel,hogy ő jut eszembe és gyomoridegem van.
Az meg ront a helyzeten,hogy max majd most év végén tudnánk csak találkozni. Most valahol az ország másik végén van ráadásul bentlakásos egyetemen mert így jött ki,aztán kövi tanévben jön vissza ide normálra. Szóval attól is félek..nem-e jött,vagy nem-e fog ott a koliban össze jönni még egy valakivel..Annyira rossz,hogy így nem tudom vele tartani a kapcsolatot.(1 éve nem írtunk,random nem lenne képem ráírni..) Miközben ki tudja hány fiúval van összezárva,mondjuk ő nem olyan,elég jó személynek ismertem meg erkölcsi szempontból és nagy részben a karrierre koncentrál de na..manapság sose lehet tudni,hogy ki hány személlyel szűri össze a levet. És csak a vak szerencsén múlik,hogy most elviszi-e még valaki vagy sem. Jól jönne minden tanács. 19/19
Na ezaz látod.
Az a baj,hogy amíg a kis társaságunk nem szervez találkát,el vagyok felejtve. Persze akkor elég velős együttlétek szoktak lenni,pl.most augusztus végén is,de írni sose írunk. Olyan kínos az egész vagy nem tudom. Egyszer volt,hogy magától írt,akkor is csak boldog névnapot kívánt. Pedig élőben órákig el tudunk lenni. Csak lehet nem gondolja azt,hogy én egy olyan személy vagyok akivel úgymond,számolhat,vagy rosszabb esetben..szimplán nem érdeklem. Ami fura lenne mert a haverjaimnak is irkált,hogy megyek-e velük lógni,vagy győzzenek meg hogy menjek,meg hogy mi a skype nevem stb.
Remélem szilveszterkor tudunk találkozni és élőben valahogy feljebb emelni a dolgokat. Hogy az a sok éves viszony folytatódjon,csak még erősebb legyen.
Hosszú egy félév lesz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!