Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináljam meg a hosszú...

Hogyan csináljam meg a hosszú hajam?

Figyelt kérdés
Hétköznap lofarokba van hosszú egyenes hátközépig érő szőke hajam. Kezdem unni, ezért szereznék valami ujjat kipróbálni, viszont a normálistól kicsit nagyobb homlokom van, ezért ha középen bálaszva leengedem a hajam mégnagyobbnak tűnik. Ha nem lófarokban van akkor oldalt elválasztva. De ezt is unom. Valaki valami jo ötlet? Elöre os löszi ;)
2016. aug. 19. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp asszimetrikusan válaszd el,ne középen mert így a haj nagyobb része ami jobbra vagy balra fog esni eltakarja a homlokod és kisebbnek tűnik. Minél jobban kitolod oldalra a választó vonalat annál jobban takar. Így lófarokban is hordhatod csak akkor a lófarok is oldalra a válladra esik. Ha beírod a keresőbe hogy frizurák képek hosszú hajra akkor előjön egy oldal és ott a balfelső második képen lévő azt hiszem jól állna neked.
2016. aug. 19. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem jól írtam, frizurák képek hosszúhajra szavakat beírod ahogy az előbb mondtam,rákattintasz amikor kiírja az oldal nagybetűkkel, és a 12. sor jobboldali utolsó képe az amit javaslok a balfelső második helyett. Nem belinkelhető az oldal, remélem megtalálod!
2016. aug. 19. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:

- első pár tincset összecsavartam, hátul rögzítettem.

- fontam az egészet - középre, oldalra, vagy kettőbe.

- az egész hajamat felcsavartam, és így-úgy megtűztem

- lófarok hátul, lenn, fejtetőn, oldalt, több gumisor egymás alatt...

- szalaggal kötöttem meg, vagy pántot tettem előre

- hullámosítottam (sok apró fonat, több nagy, tincsek összecsavarva...)

De én is mindig oldalt választom el, különben idiótán áll

2016. aug. 19. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kiprobálom őket.
2016. aug. 19. 13:25
 5/5 anonim válasza:
Nézz FollowAnnát! Írd be youtube-ba, hogy FollowAnna frizurák, akkor hoz ki videókat, amiben elég jó frizuk vannak!
2016. szept. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!