Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok róla? Elküldj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsofimágus kérdése:

Ti mit gondoltok róla? Elküldjem vagy adjak neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel tavaly kezdtem el beszélni. Az elején még normális volt és kedves, de ahogy egyre jobban megismertük egymást, ő egyre megváltozott. ( még egyszer se találkoztunk, csak messengeren beszéltünk) a végén már az lett, hlgy köszönt, aztán már képekért könyörgött (képet rólam nem a fejemről és nem ruhában...) persze nem küldtem meztelen képet neki, de ő sosem hagyta abba... aztán véletlen kikotyogtam neki, hogy abba a városba fogok iskolába járni kollégistaként, ahol ő lakik. Erre elkezte tervezni hogy huu milyen jó lesz, hogy majd akkor egy két nap nem megyek be suliba és egész nap csak d*gunk. Amikor már csak erről beszélt, én végre összeszedtem a bátorságom, és megmondtam neki, hogy én komoly kapcsolatra vágyom, és nem akarok ilyen kalandokat vele.

Akkor békén is hagyott de nemrég újra írt. Elmondta, hogy gondolkodott, mivel hiányoztam neki, és rájött, hogy szeretne velem randizni és idézem: "max csak a negyedik, ötödig alkalommal jutunk el a sz*xig"

Jó, gondoltam ha tenyleg szeretne komoly kapcsolatotm akkor adok neki egy esélyt. Egy ideig megint normális volt, de már megint elkezdett a képeimmel zaklatni. És amikor emlékeztettem a komoly kapcsolatról, akkor annyit mondott, hogy majd személyesen másról fogunk beszélni, de addig nyugodtan lehet téma a sz*x.... ezt két napja írta, és nem viccelek, egyetlen más dolgot nem írt, csak a képek kellenek neki. És igazából kicsit félek tőle, és nem merem elküldeni, mert mi van ha mégis ő is komoly kapcsolatot akar, ahol megbecsül. Szükségem lenne a tanácsaitokra, mert egyedül nem tudom eldönteni, hogy mit akar. 🙁

18/L

2019. júl. 8. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
18 évesen ilyen szinten élni, hihetetlen. Egyszer sem látott pasival a jövőt tervezgetni, hát agybajt kapok. Hová jutottunk?
2019. júl. 8. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírja kivárni, hogy igaziból lásson, ne csak képeken, ( most bocs hogy ilyet mondok de valószínűleg csak recskázni akar a képeidre ), akkor nagyon türelmetlen. Ja és bunkó is.

Szerintem hagyd a fr-ncba!

F!

2019. júl. 8. 22:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm szépen! 🙂
2019. júl. 8. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves első! Igyekszem kedvesen elmondani, hogy hová jutottunk.

1. Ez egy olyan oldal, ahol az ember kérdést tesz fel, mert egyedül nem tudja meg a választ. Csak sajnos vannak olyan emberek, akik csak arcoskodni jönnek ide, és a kérdező megnyugtatása helyett csak az ugatás megy meg az utálkozás mindenkire. Biztos azért, mert itt névtelenül nem tudja senki, hogy milyen vacak élete is van, ezert itt menőzik, csak kár, hogy nem tud.

2. Manapság szinte minden tini az interneten eli világát, és meglepődnél, ha látnád, hogy az én esetem eltörpül más dolgok mellett.

3. Mi az, hogy a jövőt tervezem vele? Csak azért mert adni akartam egy esélyt neki, hogy aztán eldöntsem, hogy normális e, ez még nem a jövő

2019. júl. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!