Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmim, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kezdem az elején. Kiskoromban váltak el a szüleim, nagyon megviselt. Csóróságban éltünk, apám vert, anyám magával volt elfoglalva, alapsuliban végig csesztettek, én voltam mindig az áldozat, sokszor megvertek és rávettek dolgokra, amiket nem akartam. Egyetlen egy haverom van, akivel már 10 éve haverok vagyunk. Megtaláltam az igazit, a nagy Őt, de ő majdnem 3 év után titokban találkozgatott egy taszító sráccal. Párszor találkoztak, nem csalt meg, de szerinte már nem olyan a kapcsolat mint régen, hiába próbáltam bizonyítani, de ő nem tudja mit érez és ma elhagyott. Nem bírom idegileg azt, hogy a számomra legfontosabb személyt elvesztettem. Nem tudok barátkozni és ismerkedni senkivel, mert nem bírok tömegben lenni, nem járok diszkókba, sem szórakozni, csak otthon szoktam. Csavarogni jártunk mindig, meg vacsizni, mozizni, szóval azzal sem volt gond igazán. Évek óta depressziós vagyok, mindent titkoltam, végül régen pszichiáterhez kerültem, gyógyszereket is szedtem. Nem találom a helyem, a társaságom, nem találom az összhangot. Az életem szerelmét is csak azért ismertem meg, mert minden családi összejövetelen ott van, hiszen a nevelőapum rokona. (nekem nem rokon, nyugi) Így vele már gyerekkoromtól ismerjük egymást és úgy könnyen ment. Gyakorlatilag együtt éltünk már és mindent együtt csináltunk. Együtt vesztettük el, mindenféle őrültséget kipróbáltunk, bejártunk egy tucat országot, mindenféle eseményeken részt vettünk. Apró vitákon kívül a tökéletes kapcsolat volt. Nem ő az első barátnőm, de az első, akire első pillantástól láttam, hogy ő más, ő különleges. Nagyon sokáig kerülgettük egymást míg egymásra találtunk. Éreztem, hogy ő lesz a feleségem, erre ez beütött... Állítólag nem a srác miatt akarja, hanem az érzései miatt. De tudom, hogy senki és pláne nem ilyen jött-ment senki nem fogja tudni megadni neki azt, amit én megadtam neki. Egyáltalán nem folytottam el a szerelmemmel, ellenkezőleg, mindketten igényeltük ezt, ami kicsit az utóbbi pár hónapban megromlott. Már általános óta gyötörtek öngyilkos hajlamok és számtalanszor vágtam magam. Soha senkinek nem feleltem meg, utáltam és utálom magam, egyáltalán nem vagyok elégedett önmagammal. Mindezt az érzést csak ő volt képes elnyomni bennem. Mit tegyek? Nem látok kiutat ebből és össze vagyok törve.2019. júl. 2. 19:11
1/5 A kérdező kommentje:
Nincs senkim* akart lenni, de elírtam
2019. júl. 2. 19:14
2/5 anonim válasza:
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!
3/5 anonim válasza:
Koncentrálj arra ami jó. Például a barátodra akivel jóban vagytok 10 éve. Találj hobbit. Tereld el a figyelmed a lányról. És hidd el minden jobb lesz. Próbáld elfelejteni a múltat. És ne add fel.
4/5 anonim válasza:
A legnagyobb problémád az, hogy sosen oldódtak meg a problémáid azt írtad, hogy " csak ő volt képes elnyomni bennem az érzéseket". Magaddal kell előbb rendbe tenni a dolgokat ne nyomd el a problémákat mert akkor egyszer kitörnek mint egy gejzír. Ebből az jön le, hogy az ő segítségével valamennyire elkezdtek megoldódni a problémáid, de ahhoz hogy eltünjenek el kell engedned őket és ezt nem 'bízhatod' egy másik emberre persze ha támogat az nagy segítség, de a lényeg, hogy TE tudsz a legjobban segíteni magadnak. Szeresd magad és akkor javul a kisugárzásod, önbecsülésed és ha kibékültél magaddal jöhet a nagy ő. Lehet ezt élte meg változásként, hogy most nem annyira szereted magad, de erre csak ő tud válaszolni. Az élet értékes ne dobd el és ne is veszélyeztesd a sajátod ezekkel az energiákkal inkább szeresd magad.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nem teljesen depresszió, anorexia. Nagyon mélyen voltam. Meg ismertem egy fiút és miatta képes voltam újra megprobalni élni. De egy idő után megszerettem magam mert ő is szeretett. Nekünk is vége lett, vannak dolgok amik nem működnek. Én is azt hittem hogy örökre tartani fog de az is megoldás hogy barátok maradtok. A lényeg, hogy miatta rajottem hogy az élet szép. Miatta jöttem rá de mióta nem vagyunk együtt ugyanígy érzem. Érted? Attól még hogy elment, egyrészt lehet simán hogy visszajon ha mindent együtt csináltatok és hiányzol neki, addig éld az életed. Másrészt, ha nem, akkor gondold át mit tanultál belőle. Az élet szép. Ezt. Mostanában én is sokszor vagyok depis. De arra gondolok hogy én vagyok az egyetlen aki itt lesz ha mindenki el is hagy. Egyedül is meg tudsz élni dolgokat csak bízz benne, hogy jobb lesz. Tarts ki, ne add fel. Ígérem, minden rendben lesz. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!