Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás túllépése?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás túllépése?

Figyelt kérdés

1,5 év után lett vége a kapcsolatnak, ő szakított és nem indokolta meg. Olvastam olyanokat, hogy sírj és legyél a barátaiddal, és persze működnek, de mikor este egyedül maradsz megint rád dől a depi...

Hogy tudom lezárni? Mosolyogni? Elengedni?

Esetleg olyan filmek, amiket ilyenkor jó látni? Hányingert kapok per pillanat az így szeretlek - úgy szeretlek jelenetekből.

2019. jún. 27. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha utána olvastál a dolgoknak, akkor valószínűleg jól tudod, hogy az egyetlen dolog ami valóban segíteni fog az az idő és az elengedés. Mást nagyon nem tudsz csinálni, ez egy ilyen időszak most.
2019. jún. 27. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy dolgozza fel. Ha úgy érzed sírj, nevess, írj naplót, találj új hobbit, hallgass zenét...Okkal történt a szakítás, így kellett lennie. Nem hozzád való, majd jön más. Amit viszont nem szabad elfelejteni, ez csak most fáj, nem dőlt össze a világ és ennél jóval nagyobb fájdalmat hoz még az élet. Fel a fejjel!
2019. jún. 27. 16:11
 3/6 anonim válasza:
Szia, figyelj! Ha annyi nem volt benne, hogy legalább megindokolja miért szakított akkor neked is le kéne tojni. A sírás nagyon jó és beszéld ki magadból. Én a dühömet/csalódottságomat mindig valami másban vezetem le. Például rajzolok, de néha jól esik a párnát püffölni. A lényeg, hogy add ki magából. A legjobb barátunk az idő csak türelmesnek kell lenni. És nagyon erős vagy ezért fog sikerülni hamar túl lenni ezen. Sok sikert!!!❤❤
2019. jún. 27. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. jún. 27. 16:15
 5/6 anonim válasza:

Én nem mert estem át ezen, szívesen mesélek privatban ha érdekel .

18L

2019. jún. 27. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá, ez egy lelki gyógyulási folyamat, aminek különböző stádiumai vannak (guglizd a gyászmunka fogalmat, attól, hogy nem a halál szakított el egymástól, a folyamat még hasonló).
2019. jún. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!