Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás túllépése?
Figyelt kérdés
1,5 év után lett vége a kapcsolatnak, ő szakított és nem indokolta meg. Olvastam olyanokat, hogy sírj és legyél a barátaiddal, és persze működnek, de mikor este egyedül maradsz megint rád dől a depi...
Hogy tudom lezárni? Mosolyogni? Elengedni?
Esetleg olyan filmek, amiket ilyenkor jó látni? Hányingert kapok per pillanat az így szeretlek - úgy szeretlek jelenetekből.
2019. jún. 27. 15:54
1/6 anonim válasza:
Ha utána olvastál a dolgoknak, akkor valószínűleg jól tudod, hogy az egyetlen dolog ami valóban segíteni fog az az idő és az elengedés. Mást nagyon nem tudsz csinálni, ez egy ilyen időszak most.
2/6 anonim válasza:
Mindenki máshogy dolgozza fel. Ha úgy érzed sírj, nevess, írj naplót, találj új hobbit, hallgass zenét...Okkal történt a szakítás, így kellett lennie. Nem hozzád való, majd jön más. Amit viszont nem szabad elfelejteni, ez csak most fáj, nem dőlt össze a világ és ennél jóval nagyobb fájdalmat hoz még az élet. Fel a fejjel!
3/6 anonim válasza:
Szia, figyelj! Ha annyi nem volt benne, hogy legalább megindokolja miért szakított akkor neked is le kéne tojni. A sírás nagyon jó és beszéld ki magadból. Én a dühömet/csalódottságomat mindig valami másban vezetem le. Például rajzolok, de néha jól esik a párnát püffölni. A lényeg, hogy add ki magából. A legjobb barátunk az idő csak türelmesnek kell lenni. És nagyon erős vagy ezért fog sikerülni hamar túl lenni ezen. Sok sikert!!!❤❤
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. jún. 27. 16:15
5/6 anonim válasza:
Én nem mert estem át ezen, szívesen mesélek privatban ha érdekel .
18L
6/6 anonim válasza:
Idő kell hozzá, ez egy lelki gyógyulási folyamat, aminek különböző stádiumai vannak (guglizd a gyászmunka fogalmat, attól, hogy nem a halál szakított el egymástól, a folyamat még hasonló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!