Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakkítani kéne?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi hetekben viszont egyre kezdenek változni az érzéseim.Sokszor érzem amikor suliban vagyunk hogy nincs kedvem hozzá és a poénjaihoz.Olyan mintha az érzéseim halványulnának. Leültünk beszélni és elmondtam neki, hogy már nem igazán a régi és milyen borzalmasan viselkedtem vele mostanában.Nagyon makacskodott a szakítást illetően, nem mondtam neki, hogy az érzéseim se olyan erősek, mint voltak.Teljesen tanácstalan vagyok...

16/L

2019. máj. 29. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
ha szereted próbáljátok meg javítani, ha nem akkor inkább szakíts vele, fájni fog mindkettőtöknek, de lagalább a srác se szenved tovább :(
2019. máj. 29. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem mondom se azt hogy szakitsatok se azt hogy ne, mivel ne hogy már lehet ránk hallgatsz akik itt írnak, aztán rosszul sül el.

Szóval leírom a barátnőm sztoriját. Ő mindig azt mondta hogy már annyira nem szereti a barátját meg hogy már nem olyan, és amikor kérdeztem tőle hogy miért nem szakítanak. Az volt a válasz hogy azért mert csak ő van neki. Kb 2 3 szakasz volt ez a nem szereti annyira időszak. Viszont nála azért volt az mivel hogy a barátja nem úgy viselkedett vele. Vagy csak szimplán ezt érezte ilyen is volt.

Aztán most ha jól tudom megint az van hogy szereti még minden.

Ő 18 éves a pasija meg 22.

2019. máj. 29. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha 3 hónap után már így érzel, nem lesz tartós a kapcsolat.
2019. máj. 29. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Fölösleges erőltetni mert ugyanide fogsz jutni ha még szenvedtek 1-2 hónapot ebben a szituban akkor is csak egymást bántanátok.
2019. máj. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!