Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakkítani kéne?
A barátommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi hetekben viszont egyre kezdenek változni az érzéseim.Sokszor érzem amikor suliban vagyunk hogy nincs kedvem hozzá és a poénjaihoz.Olyan mintha az érzéseim halványulnának. Leültünk beszélni és elmondtam neki, hogy már nem igazán a régi és milyen borzalmasan viselkedtem vele mostanában.Nagyon makacskodott a szakítást illetően, nem mondtam neki, hogy az érzéseim se olyan erősek, mint voltak.Teljesen tanácstalan vagyok...
16/L
Én nem mondom se azt hogy szakitsatok se azt hogy ne, mivel ne hogy már lehet ránk hallgatsz akik itt írnak, aztán rosszul sül el.
Szóval leírom a barátnőm sztoriját. Ő mindig azt mondta hogy már annyira nem szereti a barátját meg hogy már nem olyan, és amikor kérdeztem tőle hogy miért nem szakítanak. Az volt a válasz hogy azért mert csak ő van neki. Kb 2 3 szakasz volt ez a nem szereti annyira időszak. Viszont nála azért volt az mivel hogy a barátja nem úgy viselkedett vele. Vagy csak szimplán ezt érezte ilyen is volt.
Aztán most ha jól tudom megint az van hogy szereti még minden.
Ő 18 éves a pasija meg 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!