Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bejön az ilyen alkat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek nagyon daginak számítok? 178cm magas vagyok és 95kg
Van olyan lány akinek ez az alkat be jönne?
17/f
2019. jún. 23. 19:33
1/3 anonim válasza:
21 / F vagyok, 184 vagyok 95 kiló, mivel nincs kép ezért nem tudni mi a helyzet, 95 kiló nézhet ki izmosan, elhízottan , kis pocakkal, macisan stb...
Sosem voltam vékony, mindig volt barátnőm, öltözködj az alakodhoz megfelelőlen, és egy jó beszélőke többet ér mint egy kocka has, ha meg zavar akkor edzés + diéta és változni fog a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Es ez milyen alkat?
Mert csak kgt és cmt látok...
16/l
3/3 A kérdező kommentje:
2es
Kicsit macis
2019. jún. 23. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!