Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 évesen nem akarom egyből szét tenni a lábam, akkor gyerekes meg gáz, esetleg csúnya vagyok? 16/L
Félreértés ne essék, tudom hogy egyik sem vagyok, vagyis azt, hogy csúnya vagyok-e azt nem tudom. Mondjuk magamat nem tartom csúnyának, de ugye a szépség relatív. De nem is ez a lényeg.
Én inkább csak ezt a mentalitást nem értem a fiataloknál.
Miért lennék attól gyerekes, mert nem akarom már az első randin szét tenni a lábam? Megkaptam ezt már fiatalabb, 14 éves koromban is. Hogy ő nem fog rám éveket várni, neki felnőtt ivarérett nők kellenek, nem kislányok. Hát ok. És ezt csak 1 évvel idősebb srác mondta.
Szerintem nem attól lesz valaki felnőttes/érettebb, hogy könnyen adja magát, főleg nem 14 évesen...
Ezt a "Biztos csúnya, hisz a szép lányok könnyen találnak pasit." dolgot sem értem. Végülis, ha ezeket az agyon sminkelt, mű lányokat értjük szép lányok alatt, akkor igen, ők tényleg könnyen találnak partnert.
Szia! Én tudok lányt és fiút is (legtöbb esetben osztálytársaim voltak)
Akik 19-20 évesen is megtartották a szüzességüket pedig egyik lányra például eléggé sok jelentkező volt 4 év leforgása alatt.
Külön megjegyezném: én például 8 hónapot vártam amikor barátnőmmel először lefeküdtünk (régebbi kapcsolataimnál is volt, hogy 4-5 hónap után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!