Mennyire tör le, ha a tetoválásodra valaki azt mondja, hogy csúnya/gyerekes/meg fogod bánni stb? Akár a szemedbe mondják, akár a neten olvasod
Ismeretlenül még senki nem állapította meg, hogy húdecsúnya, meg is lepődnék rajta. :D Családban kaptam már negatív kommentet, idősebb rokontól, ennyi idősen több eszem is lehetne jeligére, meg anyámmal(!!! :D) közölte utólag, hogy ezt mégis hogy engedhette nekem... jelzem, felnőtt vagyok, külön élek...
Szóval adott rokonnak korából adódóan el tudom fogadni az álláspontját, egyébként családban kb senki nem tetováláspárti, szóval számítottam is hasonlóra.
Ha valaki ismeretlenül beszólna, akkor attól függően, hogy kiről van szó, vagy visszaszólnék, vagy nem törődnék vele, esetleg visszakérdeznék, hogy miért gondolja így. Pl ha egy másik tetováló azt mondaná rá, hogy nem jó, érdekelne a véleménye, hogy miért gondolja így, random szembejövő emberrel nem igazán törődnék.
Letörni egyáltalán nem tör le, pedig alapvetően érzékeny vagyok. Viszont a tetoválással együtt azt is vállaltam, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!