Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 16 évesen nem akarom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 16 évesen nem akarom egyből szét tenni a lábam, akkor gyerekes meg gáz, esetleg csúnya vagyok? 16/L

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, tudom hogy egyik sem vagyok, vagyis azt, hogy csúnya vagyok-e azt nem tudom. Mondjuk magamat nem tartom csúnyának, de ugye a szépség relatív. De nem is ez a lényeg.

Én inkább csak ezt a mentalitást nem értem a fiataloknál.

Miért lennék attól gyerekes, mert nem akarom már az első randin szét tenni a lábam? Megkaptam ezt már fiatalabb, 14 éves koromban is. Hogy ő nem fog rám éveket várni, neki felnőtt ivarérett nők kellenek, nem kislányok. Hát ok. És ezt csak 1 évvel idősebb srác mondta.

Szerintem nem attól lesz valaki felnőttes/érettebb, hogy könnyen adja magát, főleg nem 14 évesen...

Ezt a "Biztos csúnya, hisz a szép lányok könnyen találnak pasit." dolgot sem értem. Végülis, ha ezeket az agyon sminkelt, mű lányokat értjük szép lányok alatt, akkor igen, ők tényleg könnyen találnak partnert.

2019. jún. 19. 00:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Inkább legyél büszke rá,hogy nem olyan vagy mint a sok veled egyidős vagy akar sokkal fiatalabb.20 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet és ezt büszkén mondom,nem bántam meg, hogy nem hamarabb történt, pedig volt, hogy majdnem.De vártam, amíg tenyleg nem jött az a srac,akit az igazi gondoltam(akkor).Azota mar nem vagyunk egyutt, de örülök ,hogy ő volt A srác.
2019. jún. 19. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Én is 20 voltam, előtte is lett volna rá alkalmam, de én egy olyan emberre vártam, akivel szeretjük egymást és egy ideje együtt vagyunk, mert bizalom kell hozzá. Megbántam? Nem. Ha hamarabb teszem meg, sérültem volna miatta. Se csúnya, se szerencsétlen nem vagy attól, ha vársz valakire, aki megadja neked a kellő bánásmódot. Ennyi idősen nehéz értékelni az intim együttlétet. Csak olyannal legyél együtt, aki tiszteletben tartja az elveidet és támogat. Ha ez megvan, érezni fogod mikor vagy készen testben és lélekben, hogy neki add magad.
2019. jún. 19. 01:07
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én igazából nem a többieket akarom ezzel bántani. Nem teljesen izgat, hogy ki mikor vesztette el, persze nem 12 évesen kéne, de igazából az ő dolga. Az sem érdekel, hogy ki hogy néz ki. De ha én vagy más még szűz, arra ne mondják azt, hogy gáz, csúnya, gyerekes.

2019. jún. 19. 01:52
 4/12 anonim válasza:
94%
Örülj,hogy ilyen értékekeid vannak. A sok kiscsaj olyan kiélt lesz 30 évesen, hogy nézhetnek nagyokat. Sajnos ilyen világot élünk. Sokan csak azért teszik meg, hogy nagynak érezzék magukat. Nem sajnálom őket, hogy ezeket a lányokat csak meg.asszak és mehetnek a levesbe. Ezt érdemlik.
2019. jún. 19. 05:20
 5/12 anonim válasza:
95%
Légy büszke magadra,nagyon okosan éretten gondolkodol! Ne hagyd magad befolyásolni.
2019. jún. 19. 05:55
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Ezt hívják érzelmi zsarolásnak. Csak azért mondják a fiúk, hogy rávegyenek arra, hogy lefeküdt velük. Aki így akar megfektetni, az nem szeret, és nem is érdemli meg, hogy neki add a szüzességed.
2019. jún. 19. 06:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják, mert ha szembesülnek vele, hogy te másképp élsz, másképp gondolkodsz, esetleg el kellene gondolkodniuk rajta, hogy amit ők csinálnak, az tényleg a legjobb-e. Ez pedig akár fájdalmas is lehet, de legalábbis egy egészen kicsit nyugtalanító. És ilyenkor a legegyszerűbb megoldás az eltérő értékrendűt a fölbedöngölni, pisisnek, prűdnek, ostobának nevezni.

Akkor már nem lesz ok, hogy rosszul érezzem magamat, amiérta másik pl. nem fekszik le senkivel az első randin, én meg igen (persze hogy nem úgy csinálja, mint én, hiszen hülye), vagy a másik módosít a normáin, és nekem megint csak nem kell elgondolkodnom, hog talán másképp is lehetne...

Aki teljes öntudatossággal, érett döntés után él úgy, ahogy él (sminkel vagy nem, tetováltat vagy nem, iszik alkoholt, dohányzik, kipróbál egy drogot, szexel vagy nem, de pozitív dolgokat is írhatok: sportol, becsületes, önzetlen, kórusba jár, önkénteskedik), az nem érez kényszert, hoogy becsmérelje azt, aki másképpen csinálja.

Ha viszont egy éppen szexet kereső fiú mond ilyeneket, ő lehet, hogy egyszerűen csak célba akar érni. Ennek érdekében pedig azt mondja, amiről reméli, hogy hatásos lesz. Hogy akkor nem is szereted, hogy önző vagy, hogy ez ciki, hogy nem vagy normális, a hormonok, hogy ő örökké, hogy más senki, hogy mindenki más... Ilyen esetben nem keresnék mély filozófiát, de nagyon örülnék, ha a lányaim átlátnák a helyzetet, és megértenék, hogy ez a legkevésbé sem róluk szól.

2019. jún. 19. 06:30
 8/12 anonim válasza:
100%

Szerintem ezt fogd fel úgy, mint egy nagyon jó szűrő... A hülye kisfiúk 95%-a lepattan róla, mert aki nem érdeklődik őszintén az valóban nem fog várni. Úgy tűnhet, hogy valami gond van veled ha ennyire sokan felszívódnak a jelentkezők közül, de ez egyáltalán nem baj, így nem fognak tudni átverni. Aki várni fog, az tényleg szeret. Így neked, a sok ostoba, szeretetet szexszel megvásárolni igyekvő lánnyal szemben biztosan olyan fiú kerül az életedbe, aki törődik veled. Az ilyen pedig nem terem minden bokorban... :) Szóval valószínűleg várni kell rá, de az is biztos, hogy megéri!

Hasonló mentalitású lány voltam mint te, 15-19 éves korom között jártam egy ismerkedésünkkor 18 éves fiúval és nagyon szép tinikorom volt mellette, nagyon hálás vagyok amiért az erre az időszakra jellemző zavartól és érzelmi sérülésektől.

Te csinálod jól! :)

2019. jún. 19. 07:32
 9/12 anonim válasza:

Szia!

Fiú vagyok, de szerintem veled nincs semmi baj sőt mi több ez a jó gondolkodás.

Előbb ismered meg a partneredet és utánna legyen bármi az én véleményem szerint.

Pl én szeretek küzdeni egy csajért, aki az elején terpeszbe vágja magát és semmit se kell érte tennem valahogyan nem jön be.

Szerintem te is hagyd meg ezt a lehetőséget a fiúknak, hogy udvaroljanak neked.

A könnyen kapható lányoknak van egy szép neve amit ide nem szeretnék leírni.

Csak így tovább! :)

2019. jún. 19. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindennek eljön a maga ideje hidd el ne parázz.
2019. jún. 19. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!