Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koptassam le valahogy vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
(lány vagyok)
Múlthéten elkezdtem beszélgetni egy sráccal aki mellesleg okos és jófej. Nem találkoztunk még de úgy volt hogy majd nyáron. Viszont szeretne képet látni rólam és tuti nem ruhába(fehérnemű) tegnap küldtem neki képet de mondta is hogy nem látott belőle sokat.(tükörbe csináltam ruhába képet) Amúgy meg nem mindig ilyen a téma mert szinte mindenről lehet vele beszélni és nem egy-két szavas válaszai vannak. Fogalmam sincs mit csináljak amúgy is rohadt messze lakik vagy 3 órányira. Hagyjam a fenébe még mielőtt jobban bántanám magamat? (ő 18 éves, én 16 éves)
Aki kép alapján akar megítélni az nem is szeret igazán. Én 3 hónapig leveleztem a párommal mielőtt találkoztunk, addig nem láttuk egymást egyáltalán. 3 hét múlva leszünk együtt 5 éve.
2019. jún. 6. 09:14
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor viszont megírom neki a véleményem hogy tudja mi a helyzet és valószínűleg lekoptatom.
2019. jún. 6. 09:26
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Gratulálok a mindjárt 5 évhez. ☺️
2019. jún. 6. 09:27
4/11 anonim válasza:
Köszi :) Te egy kedves lánynak tűnsz, jobbat érdemelsz. A legváratlanabb pillanatban fog majd felbukkanni az igazi, de addig is hidd el, hogy lesz aki szeret majd úgy ahogy vagy, nem az lesz neki az első hogy hogy nézel ki.
2019. jún. 6. 09:36
5/11 anonim válasza:
Az nem baj ha képet szeretne látni, az már igen hogy nem elégszik meg azzal amit küldtél. Az ilyentől semmi komolyat ne várj.
2019. jún. 6. 09:41
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat összeszedem a gondolataim és írok neki. ☺️
2019. jún. 6. 10:02
7/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de kb 1 hete beszélsz vele és már fehérneműs kép? Szerintem ez mindent elárul.
Egyébként a barátom is 3 órányira lakik tőlem, de minden hétvégét együtt töltünk, felváltva utazunk. Mondjuk én már nem vagyok gimis, szabadok a hétvégék teljesen.
2019. jún. 6. 10:29
8/11 anonim válasza:
Hagyd szerintem már kimutatta a foga fehérjét..
2019. jún. 6. 10:42
9/11 A kérdező kommentje:
Írtam neki és szépen kiröhögött. És próbálta mondani hogy ez csak duma semmi extra. Meg hogy ne vegyem komolyan. Anyunak is megmuattam inkább és mondta hogy csitulni fog tutira a beszélgetés vagyis nem fog már annyit írkálni nekem meg hogy hagyjam a fenébe és ne merjek ilyeneket küldeni soha(amúgy nem küldtem semmilyen alulöltözött képet)
2019. jún. 6. 11:04
10/11 anonim válasza:
Jól döntöttél, örülök hogy anyukáddal is beszéltél róla. Tanulj ebből és legközelebb már tudni fogod hogy miért erőszakos valaki. Okos lány vagy, ne engedd hogy kihasználjanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!