Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz volt az első alkalom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátommal és tegnap lefeküdtünk. 18 éves vagyok és ez volt az első alkalom, de nagyon rosszra sikerült. Nagyon fájt és nagyon rosszul esett hogy miután mondtam hogy ez rossz sem hagyta abba. Mondtam neki hogy ezt szerintem ő se élvezte és azt mondta hogy nem. Ez annyira rosszul esett. Utánna mondta semmi baj legközelebb jobb lesz. Valahogy elment az egésztől a kedvem...tőle is meg attól is hogy bárkivel is lefeküdjek a jövőben. Nem tudom ez normális?

2019. jún. 2. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 évesen veszítettem el és pokolian fájt. Ennek ellenére nem ment el a kedvem, a párom minden rezdülésemre figyelt, egy homlokráncolásra azonnal megállt és kérdezte hogy mi a baj? fáj? Folytassuk? Az első 1 hónapban kb 1-2 hetente volt akció, bár féltem a fájdalomtól, de mégis vágytam rá, a párom nagyon figyelmes volt. Azóta szépen összecsiszolódtunk, de még mindig képes akár élvezés előtt kicsivel is leállni, csak hogy nekem ne fájjon. Persze már csak elég extrém helyzetekben fáj, széoen "bejáródtam" :D

a fájdalom az szinte normális, a párod viselkedése viszont nem. Én nem tudnék így lefeküdni valakivel. Hol a bizalom?

19L

2019. jún. 3. 14:27
 12/12 kisördög1 ***** válasza:
100%
Elgondolkodtató, hogy miután jelezted hogy nem vett vissza a lendületből, nem állt le. Valószínűleg másban is ennyire van tekintettel rád, ennyire számítasz neki.A szex majd jó lesz ha megfelelő partnert találsz hozzá.
2019. jún. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!